Auditon den 23. september 2018

Kom til audition på Dansk Talentakademis egenproduktion 2019 GREASE

Har du en fantastisk sangstemme? Er du eminent på et dansegulv eller kan du aflevere en replik med stor indlevelse?

Så er det dig vi søger til Dansk Talentakademis egenproduktion 2019 GREASE.

Der er mulighed for at søge på ungerollerne såvel som voksenrollerne.

Her på siden kan du læse om de forskellige roller og hvad du skal forberede til audition. Der er selvfølgelig også mulighed på at søge på en ensemblerolle hvoraf der er flere med replikker, sangdele og store dansepartier.

Information om rollerne og auditionmateriale vil komme snarest. Tilmeldingsskema finder du længere nede her på siden.

Vi håber at høre fra dig!

GREASE
Musicalen Grease foregår i år 1958. Her er drengegruppen T-Birds og pigekliken Pink Ladys netop vendt tilbage til Rydell High School efter en god lang sommerferie. Det er deres sidste år på skolen, og de er alle klar til et nyt år med fest og farver. En ny pige, Sandy, starter på skolen og det skal senere vise sig at lederen af T-Birds, Danny Zuko, har et godt øje til den søde og velopdragne pige der ellers er er modsætning til de piger han ellers plejer at date….

Har du spørgsmål til musicalen eller produktionen er du altid velkommen til at tage kontakt til leder af Dansk Talentakademis Musical & Teaterleder Kim Harris, han kan kontaktes på telefon 20253994 eller mail kim@talentakademi.dk

Audition og tilmelding
Til audition skal du forberede en sang og en spillescene. Du kan under rollebeskrivelserne og de forskellige sange finde den sang der passer til den rolle du vil søge på. Du kan eventuelt også komme med en selvvalg sang, her er det blot vigtigt du medbringer en node med becifringer. 

Unge replikker
Voksen kvinde replik
Flere sange
Forskellige sange
Grease roller

Foruden sang og replik skal du til audition også deltage i en danseaudition. Her skal du lærer en ny koreografi på dagen sammen med de øvrige tilmeldte.

Du tilmelder dig audition ved at sende audition skemaet til dtaegenproduktion@gmail.com eller ved at aflevere det på Dansk Talentakademi v/Kim Harris

Grease tilmelding

23. september 2018
Dansk Talentakademis campus
Helgolandsgade 24

Tilmeldingsskema

Grease tilmelding