Musical & TEATERLINJEN STARTER NYT HOLD TIL AUGUST 2021

Dette års optagelse er afholdt

Vi optager nye elever hvert forår til opstart i august. Denne side bliver opdateret med dato og program for optagelsesprøven, samt tilmeldingsskema, når vi nærmer os optagelsesperioden igen.

Dette års optagelsesprøver er afholdt

Fortryder du, at du ikke fik tilmeldt dig årets optagelsesprøve til opstart i august 2021, kan du kontakte linjeleder Kim Harris på kim@talentakademi.dk for at komme i betragtning.

 


Optagelse på Musical & Teaterlinjen:

Prøverne foregår i Dansk Talentakademis Campus i Holstebro. Til optagelsesprøven på Musical & Teater prøves du i 3 discipliner: Sang, dans og drama.

Vi ligger et link ud med monologer, du kan vælge mellem og som du skal forberede. Du skal desuden selv forberede en sang, hvor du har mulighed for akkompagnement på klaver til prøven og så vil der på selve dagen være en fælles danseprøve.

Du vil møde linjeleder Kim Harris og linjekoordinator Christina De Laurent, samt faglærere fra sang og dans. Prøven foregår meget uformelt og vi vil gøre alt for at skabe en afslappet atmosfære, så alle får en god oplevelse.

For at blive optaget skal du udvise potentiale i minimum 2 af disciplinerne. Vi kigger på din erfaring, men endnu mere på dit potentiale og engagement.

Få inspiration til din optagelsesprøve

Vi har bedt to af vores elever lave et eksempel på, hvordan materialet til en optagelsesprøve kan bearbejdes. Nicoline er 2. års elev og Oliver er 3. års elev.

Du kan se Nicolines her:

Du kan se Olivers her:

Bliv elev hos os: FAQ

Kan jeg få SU? Kan jeg søge en bolig hos jer i Holstebro? Og mange andre spørgsmål, når du søger ind på en linje hos Dansk Talentakademi.

Bliv elev hos Dansk Talentakademi

Vil du læse mere om Musical og Teaterlinjen?

Læs mere om Musical og Teaterlinjen

VIL DU MODTAGE MERE INFO FRA MUSICAL & TEATERLINJEN?

Klik her - Tilmeld info