En karriere som musiker

Musiklinjen eller MGK (Musikalsk Grundkursus) er et tre-årigt kursus, der forbereder dig på at blive en dygtig musiker og på optagelse på en videregående musikuddannelse.

MGK indeholder en række praktiske og teoretiske fag. Der lægges naturligvis stor vægt på undervisning i dit hovedfag. Herudover er der bl.a. undervisning i sammenspil, musikteori og hørelære.

Kor. Sang, spil, bevægelse. Sammenspil. Musikkundskab. Teori. Hørelære. Du bliver optaget på MGK ved en optagelsesprøve. MGK afsluttes efter tre år med en prøve, der niveaumæssigt svarer til konservatoriernes optagelsesprøver.

Læs mere på MGK MidtVest.

MGK har tre linjer: Rytmisk, klassisk og produktionslinjen. Udover den ugentlige undervisning deltager du som elev også i workshops og koncerter med professionelle musikere, i undervisningen på Dansk Talentakademi, artist talks med tidligere MGK-elever og spiller til diverse koncerter i lokalområdet.

Kontakt

Kontakt afdelingsleder Frederik Halkier Larsen og hør mere om, hvordan du bliver optaget på MGK.

Skriv til frederik@talentakademi.dk eller ring 28 57 47 34.

Kontakt og optagelse

Landets første MGK

Musik på Dansk Talentakademi er et MGK, dvs. et Musikalsk Grundkursus. MGK i Holstebro blev oprettet i 1976 og var det første i Danmark. Der findes i dag en række MGK'er rundt om i landet.