VIL DU STARTE PÅ FORFATTERLINJEN?

Nu kan du sende din ansøgning og søge optagelse på Forfatterlinjen

På Forfatterlinjen har vi løbende optag.
Det betyder, at du har mulighed for at starte allerede efter nytår - i januar 2021 - eller alternativt vente med opstart på holdet til efter sommerferien - i august 2021 - når vi starter op igen.

Du kan søge optagelse på Forfatterlinjen, hvis du er mellem 16-25 år, er i gang med en ungdomsuddannelse eller ikke, og er for dig, der skriver, uanset om du længe har gået med en drøm om at blive forfatter eller kun lige er begyndt at skrive.

Udfyld felterne herunder, vedhæft en eller flere tekster, du har skrevet og tryk på Send-knappen. Du vil høre fra den linjeansvarlige indenfor få dage.

Hvornår ønsker du at starte på Forfatterlinjen?*
Opstart snarest efter aftaleAugust 2021

Har du brug for bolig (dit svar forpligter ikke)?*
Ja, jeg overvejerNej, ikke relevant for mig

VIL DU MODTAGE MERE INFO FRA FORFATTERLINJEN?

Klik her - Tilmeld info

Vil du læse mere om Forfatterlinjen?

Læs mere om Forfatterlinjen

BLIV ELEV HOS OS: FAQ

Kan jeg få SU? Kan I hjælpe mig med at finde en bolig? Og mange andre spørgsmål, når du søger ind på en linje hos Dansk Talentakademi.

Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål

Da jeg søgte ind på linjen for tre år siden, skulle man skrive en sides lang ansøgning. Jeg startede min ansøgning med ordene “Jeg synes, det er svært at skrive den her ansøgning.”

Der var to grunde til, at jeg synes, det var svært. For det første betød det rigtig meget for mig at sende ansøgningen afsted, og jeg ønskede, at det virkelig skinnede igennem, hvor meget jeg holder af at skrive. Den anden grund var, at jeg faktisk ikke vidste, om jeg ville sige ja tak, hvis jeg skulle komme ind. Jeg var 16 år gammel, og hvis jeg skulle starte på linjen ville det betyde, at jeg skulle flytte langt væk fra venner og familie. Det vidste jeg slet ikke, om jeg var klar til.

Jeg sendte dog en ansøgning afsted, for jeg tænkte, at det kunne der jo ikke ske noget ved. Skulle jeg komme ind men fortryde, så kunne jeg stadig sige nej. Jeg kunne altid sige nej, men jeg havde kun den chance for at sende en ansøgning. Så jeg prøvede, og det er jeg bestemt glad for, jeg gjorde!

Lea Holm Jensen