En linje for filminteresserede unge

Vil du lære at skabe film?

Er du interesseret i at kunne skabe:
Spillefilm - Dokumentarfilm - Kortfilm - Webfilm - Serier - Video - Videokunst - Dokumentation af performances - Stunt - Musikvideoer - Dokumentation af dans - Videoansøgning - Skuespil - Animation - Tegnefilm - Underlægningsmusik til film - Lydeffekter - Special effects - Scenografi?

 

 

Kom til Åbent Hus og hør mere om vores nye Filmlinje

Læs mere og tilmeld dig Åbent Hus her

 


For mig er film en magisk sammensætning af billeder, skrift, lyd og lys - og derfor er Filmlinjen hos Dansk Talentakademi skabt som et møde med hele filmens univers – med frihed til at lave egne filmproduktioner også. Jeg er selv nysgerrig på at omforme og forstå verden gennem filmmediet – og muligheden for det vil jeg give videre her.

Sebastian Cordes

Tilmelding

Skriv dig op her for at være den første, der får besked om tilmelding og optagelse på Filmlinjen. Det er helt uforpligtende.
FĂĄ mere info pĂĄ mail om Filmlinjen

*NĂĄr du har trykket 'Send', modtager vi dine oplysninger.
Du bliver sendt til denne side igen. 

Mød filmskaberen, som er kunstnerisk leder på Filmlinjen

Sebastian Cordes er dokumentarfilminstruktør, forfatter og filmunderviser med flere film på CV'et, der har turneret de største filmfestivaler i verden, blandt andet CPH:DOX i København og IDFA i Amsterdam. Udover dette har han mange års erfaring med undervisning af filmtalenter.

Sebastian Cordes underviser i filmproduktion på ungdomsfilmskolen Station Next og hos Dansk Talentakademi. Han vil være tilknyttet som kunstnerisk leder og underviser på Filmlinjen.