En udviklingsplatform for unge kunstnere

Dansk Talentakademi klæder dig på til en kunstnerisk karriere. Vi arbejder med og understøtter dit specifikke kunstneriske udtryk.

Som elev får du en række grundlæggende faglige færdigheder. Både i forhold til den enkelte linjes kunstart, men også i forhold til dit personlige projekt.  Formålet er, at du som elev arbejder med kunstneriske processer, hvor du både agerer på baggrund af en kunstnerisk tradition og selvstændigt artikulerer og reflekterer over dit eget udtryk.

Dit forløb på Dansk Talentakademi skal afsluttes med et selvstændigt og selvdefineret projekt, der skal præsenteres til den årlige dimission.

På Dansk Talentakademi dyrker talentfulde unge deres kreative passion. Vores ambition er at give eleverne overblik, perspektiver og udfordringer, så de kan udfolde deres kunstneriske udtryk på højt niveau. Vi folder de kunstneriske fagligheder ud i en fællesfaglig ramme: Som elev lærer du både at agere på baggrund af en kunstnerisk tradition og reflektere over dit kunstneriske udtryk.

Billederne er taget af fotograf Ole Mortensen.

Bliv elev - FAQ

Her kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål, som:
- Hvad koster det at være elev?
- Kan jeg få SU?
- Hvad hvsi jeg bor langt væk og skal flytte til Holstebro?

Bliv elev hos Dansk Talentakademi

BO I VORES BOLIGFÆLLESSKAB

Vil du bo i en af de 40 studieboliger på Campus eller en delelejlighed i Holstebro by sammen med andre, unge kunstnere? Læs mere om priser og vores boligtilbud her.

Visionerne for Dansk Talentakademi

Dansk Talentakademis visioner er store og bygger på gamle værdier fra det antikke Grækenland og akademitanken. Læs Færchfondens interview med DTA's leder Christoffer Boserup om akademiets historie og visioner her