Det sker på Dansk Talentakademi

På Dansk Talentakademi afholder vi løbende forskellige events, workshops og åbne arrangementer. Følg med her på siden i vores aktiviteter.

FRA HOLSTEBRO TIL LONDON, LEEDS OG ROTTERDAM

Danselinjen sender 4 dansere videre på deres drømme-uddannelser i Europa

5 elever fra Dansk Talentakademis Danselinje har klaret sig rigtig godt til de mange auditions og 4 af dem har valgt at takke ja til en plads på deres drømme-uddannelse. De starter alle på videregående, professionelle danseuddannelser og rejser til London, Leeds og Rotterdam. Dagbladet Holstebro har fortalt den gode historie. Læs artiklen og se billeder af de dygtige dansetalenter.

Læs mere

DANSK TALENTAKADEMI PÅ FOLKEMØDET

24 elever har haft et begivenhedsrigt Folkemøde

24 elever og 3 ansatte har været på Folkemødet og repræsentere Dansk Talentakademi. Holdet har haft et travlt og tætpakket performance-program, men har også haft tid til at hygge sig i både solskin og skybrud.

Læs mere

2. ÅRS ELEV FRA KUNST OG DESIGN TAGER TIL LONDON

Adam er optaget på prestigefyldt universitet for kunst og design

Adam er ved at afslutte sit 2. år på Kunst og Designlinjen og 2.G på Holstebro Gymnasium. Han har søgt orlov, da han er blevet optaget på Foundation Diploma in Arts and Design på det prestigefyldte kunstuniversitet Central Saint Martins i London.

Læs mere

GÆSTELÆRERE FRA UNGDOMSMAGASINET SEIN:

Slip genrerne fri og skriv løs

Forfatterlinjen har over to uger haft et workshopforløb med gæsteundervisere fra ungdomsmagasinet SEIN. Med 21-årige Marie Mørk og 20-årige Oskar Fehlauer Nielsen som undervisere, har eleverne arbejdet med personlige essays og som afslutning lavet et hæfte med deres samlede personlige fortællinger.

Læs mere

Dimission på Dansk Talentakademi

1. juni 2019 bliver en festdag, hvor vi fejrer årets dimittender

Lørdag d. 1. juni holder vi Dimission på Dansk Talentakademi. Vi fejrer dimittenderne med taler, optrædener, fremvisninger og diplomoverrækkelse. Programmet starter kl. 17.00 og forældre, søskende og andre interesserede er meget velkomne.

Læs mere

Invitation til åbningen af sommerudstilling

Kunst og Design viser 'RIVER' med oplæsning fra Forfatter-linjen

Kom til åbning af sommerudstillingen ‘RIVER’ onsdag d. 29. maj kl. 18.30 – 20.30 på Campus, hvor Kunst og Design-linjen viser 5 skulpturelle tidsbilleder set fra Holstebro. Forfatter-linjen læser op af deres omskrivninger af myten om Ridder Holst og Linormen.

Læs mere

Velkommen og tillykke med din optagelse

Introdag for kommende elever lørdag d. 25. maj på Campus

Alle kommende elever og deres forældre er indbudt til fælles introdag på Campus lørdag d. 25. maj. Vi glæder os rigtig meget til at møde vores nye elever og lære jer alle at kende.

Læs mere