Det sker på Dansk Talentakademi

På Dansk Talentakademi afholder vi løbende forskellige events, workshops og åbne arrangementer. Følg med her på siden i vores aktiviteter.

Tværfaglig tirsdags-workshop d. 24. september kl. 17.00 - 20.30

Tværfaglig tirsdag med kunstnerne Chico Togni & Kadija De Paula fra Brasilien og Canada

Tirsdag d. 24. september er der tværfaglig tirsdags-workshop i Huset for Kunst Design kl. 17.30 – 20.30. Det er kunstnerduoen Chico Togni & Kadija De Paula fra Brasilien og Canada, som står for aftenens workshop-aktiviteter. Alle er velkomne til at deltage i workshoppen, men tilmelding er nødvendig.

Læs mere

141 elever, 55 nye elever og heraf 25 tilflyttere

Elevhold 2019/2020 er kommet godt i gang efter god opstartsuge

Mandag d. 12. august startede den store opstarts- og introuge på Dansk Talentakademi, hvor vi bød velkommen til elevholdet 2019/2020, som er det største, vi har haft. De 141 unge talenter har gennem en hel uge lært hinanden og deres linjer bedre at kende på kryds og tværs.

Læs mere

FRA HOLSTEBRO TIL LONDON, LEEDS OG ROTTERDAM

Danselinjen sender 4 dansere videre på deres drømme-uddannelser i Europa

5 elever fra Dansk Talentakademis Danselinje har klaret sig rigtig godt til de mange auditions og 4 af dem har valgt at takke ja til en plads på deres drømme-uddannelse. De starter alle på videregående, professionelle danseuddannelser og rejser til London, Leeds og Rotterdam. Dagbladet Holstebro har fortalt den gode historie. Læs artiklen og se billeder af de dygtige dansetalenter.

Læs mere

DANSK TALENTAKADEMI PÅ FOLKEMØDET

24 elever har haft et begivenhedsrigt Folkemøde

24 elever og 3 ansatte har været på Folkemødet og repræsentere Dansk Talentakademi. Holdet har haft et travlt og tætpakket performance-program, men har også haft tid til at hygge sig i både solskin og skybrud.

Læs mere

2. ÅRS ELEV FRA KUNST OG DESIGN TAGER TIL LONDON

Adam er optaget på prestigefyldt universitet for kunst og design

Adam er ved at afslutte sit 2. år på Kunst og Designlinjen og 2.G på Holstebro Gymnasium. Han har søgt orlov, da han er blevet optaget på Foundation Diploma in Arts and Design på det prestigefyldte kunstuniversitet Central Saint Martins i London.

Læs mere

GÆSTELÆRERE FRA UNGDOMSMAGASINET SEIN:

Slip genrerne fri og skriv løs

Forfatterlinjen har over to uger haft et workshopforløb med gæsteundervisere fra ungdomsmagasinet SEIN. Med 21-årige Marie Mørk og 20-årige Oskar Fehlauer Nielsen som undervisere, har eleverne arbejdet med personlige essays og som afslutning lavet et hæfte med deres samlede personlige fortællinger.

Læs mere

Dimission på Dansk Talentakademi

1. juni 2019 bliver en festdag, hvor vi fejrer årets dimittender

Lørdag d. 1. juni holder vi Dimission på Dansk Talentakademi. Vi fejrer dimittenderne med taler, optrædener, fremvisninger og diplomoverrækkelse. Programmet starter kl. 17.00 og forældre, søskende og andre interesserede er meget velkomne.

Læs mere