Det sker på Dansk Talentakademi

På Dansk Talentakademi afholder vi løbende forskellige events, workshops og åbne arrangementer. Følg med her på siden i vores aktiviteter.

Gæsteunderviser Annette Meyer på Kunst & Designlinjen

Design-workshop: PAPER FASHION OUTFIT

Gennem et forløb hos Kunst & Designlinjen har gæsteunderviser Annette Meyer, som er modedesigner og kunstner, faciliteret en workshoprække, hvor eleverne har arbejdet med egne designs og skabt egne værker til udstillingen: PAPER FASHION OUTFIT. Se billedgalleri her.

Læs mere

Elever fra Musical & Teaterlinjen deltog i Elsk mig i nat-workshop

- En helt igennem fantastisk oplevelse

11 elever fra Dansk Talentakademis Musical & Teaterlinje fik en oplevelse ud over det sædvanlige, da de deltog i en workshop med folk fra musicalen Elsk mig i Nat – i Falconer i København. Et nyt lokalt samarbejde med The One and Only Company gjorde det muligt. Se video og billeder fra workshoppen.

Læs mere

Dokumentarfilmcamp for unge filmskabere

DOCCAMP HEDEN 2022

I tre uger i sommerferien går Aarhus Filmværksted, Dansk Talentakademi og DOX:WORLD sammen om at danne rammerne om en dokumentarfilmcamp for unge filmskabere fra Midtjylland, som vil dykke ned i kunsten at fortælle historier dokumentarisk.

Forløbet er udviklet i samarbejde med Sebastian Cordes, der er kunstnerisk leder for Filmlinjen på Dansk Talentakademi samt Katharina Adrian fra Aarhus Filmværksted.

Er du interesseret i selv at skabe dokumentarfilm, mellem 18-30 år og bor du i Region Midtjylland, kan du læse mere og ansøge om at deltage på campen her

Læs mere

Dansk Talentakademi præsenterede:

FAME the Musical

D. 11., 12. og 13. februar 2022 kunne publikum opleve over 35 unge talenter fra Dansk Talentakademi og 3 voksne skuespillere i et brag af en musical med kærlighed, intriger, store ballader og ikke mindst festlige dansenumre. Tusind tak til alle, der bakkede op om produktionen og til alle jer, der mødte op som publikum til en af weekendens 5 festlige forestillinger.

Se billeder fra forestillingen her.

Læs mere

Oplev Danselinjen på scenen hos Dansekapellet i København

YES/NO/MAYBE

17 unge dansere fra Dansk Talentakademis Danselinje inviterer publikum ind i en fysisk fortolkning af livets uendelige valg og navigationen imellem alle de mange muligheder, vi konstant konfronteres med som mennesker. Du vil opleve dans, som Danselinjens elever selv har skabt, samt koreografier af Lene Bonde, Amalie Stitz og Jonathan Ibsen.

Læs mere

Kom og besøg os til Åbent Hus d. 30. januar

Se, mærk og oplev om Dansk Talentakademi er det rigtige for dig

Kom på besøg søndag d. 30. januar. Vi byder dig – og din familie – velkommen og fortæller og viser hvad Dansk Talentakademi kan tilbyde dig.

Find programmet her og tilmeld dig nu. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere

CPH:DOX - instruktørbesøg for eleverne og filmvisninger:

Dansk Talentakademi og Huset for Kunst og Design viser film som en del af det lokale festivalprogram HOLSTEBRO:DOX

Dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX har indgået samarbejde med 9 kommuner rundt omkring i Danmark om at skabe minifestivaler rundt omkring i landet i oktober. I Holstebro vil der blive vist film fra festivalprogrammet hos Dansk Talentakademi og i Huset for Kunst og Design som en del af det officielle program for HOLSTEBRO:DOX.

Læs mere

"AFTRYK"

Tidligere elev har udgivet ungdomsroman

Stort tillykke til Stephanie Fjeldsø Fischer, tidligere elev på Forfatterlinjen, som har udgivet ungdomsromanen “AFTRYK”. Stephanie dimitterede fra Forfatterlinjen i 2016. Vi har stillet hende en række spørgsmål om, hvordan erfaringen på Forfatterlinjen har klædt hende på og været afgørende for hendes videre vej.

Læs mere