Det sker på Dansk Talentakademi

På Dansk Talentakademi afholder vi løbende forskellige events, workshops og åbne arrangementer. Følg med her på siden i vores aktiviteter.

Afskedsreception for Søren Taaning

Festlig afsked med Talentakademiets leder og søgning efter ny i gang

Receptionsgæster tog afsked med Søren Taaning, som har stået i spidsen for Dansk Talentakademi siden 2016. Samtidig er processen med at finde den rette efterfølger i gang. Vi har brug for en leder, der kan starte hurtigst muligt, og der er ansøgningsfrist senest d. 12. september. I perioden frem til, at der er fundet en ny leder, træder Pia Stræde Palmelund, direktør hos Slagteriet, til som konstitueret leder af Talentakademiet sideløbende med sit arbejde på Slagteriet.

Læs mere

Leder af Dansk Talentakademi i Holstebro søges

Dansk Talentakademi søger netop nu en ny leder med kunstnerisk baggrund til at fortsætte vores udvikling som et unikt talentudviklingsmiljø

Har du passion for at styrke unge, kunstneriske talenter? Er du klar på lede en spændende organisation i rivende udvikling? Så er det dig, vi leder efter!

Dansk Talentakademi søger netop nu en ny leder med kunstnerisk baggrund til at fortsætte vores udvikling som et unikt talentudviklingsmiljø.

Læs mere

Dansk Talentakademi inviterer til:

Afskedsreception for Søren Taaning mandag d. 29. august kl. 15.30 - 16.30 i Campus

Det Jyske Kunstakademi har ansat Dansk Talentakademis leder Søren Taaning som ny rektor, hvor han tiltræder den 1. september. Derfor inviterer Dansk Talentakademi til afskedsreception i Campus mandag d. 29. august kl. 15.30 – 16.30 i Campus.

Læs mere

Held og lykke til alle afgangselever fra Danselinjen

Europas bacheloruddannelser: Tag godt imod vores dansere

Hos Danselinjen har vi ofte elever, der vælger at søge videre på en professionel danseuddannelse, efter de har danset 3 år hos os. Nogle gange vælger danserne også en anden vej end dansen, og her har de også vores fulde opbakning. Vi er lige så stolte af dem, der skal på sabbatår, arbejde fuldtid, læse videre på universitet eller ud at rejse. I år valgte 7 dansere at søge bacheloruddannelse og fortsætter deres rejse indenfor dansens verden.

Læs mere

Stort tillykke til alle dimittender og afgangselever

Dimission hos Dansk Talentakademi 2022

Dimission hos Dansk Talentakademi 2022 kogt sammen til en skøn bouillon-terning af kunstneriske indslag, taler og fest. Her kan du se en video med masser af klip fra dagen og læse elevrådsformandens tale til alle dimittender og afgangselever.

Læs mere

Forfatterantologi 2022

Årsafslutning på Forfatterlinjen med udgivelse af egen antologi

Forfatterlinjen udgiver hvert år en antologi med elevernes tekster. Det er et større arbejde, hvor eleverne oplever hele forløbet med at skrive og redigere en tekst, til den bliver klar til tryk. Linjen har haft workshop med grafisk designer og illustrator, Bine Jo Mortensen, som har undervist og inspireret holdet henimod antologiens endelige visuelle udtryk.

Læs mere

Underviser på Filmlinjen

Manuskript, casting og skuespil med Maria Guggenheim

Maria Guggenheim er dansk-fransk, uddannet skuespiller og antropolog og skal undervise på Filmlinjen, som starter nyt hold fra august 2022. Hun har bl.a. skrevet speciale om de kreative processer inden for manuskriptskrivning på Den Danske Filmskole. Hun har derudover også haft hovedroller i TV-serier & -film i Frankrig, Italien og Tyskland og er i gang med at skrive sin bog færdig. Maria skal bl.a. undervise Filmlinjen i skuespil, instruktion og manuskript.

Læs mere

Gæsteunderviser Annette Meyer på Kunst & Designlinjen

Design-workshop: PAPER FASHION OUTFIT

Gennem et forløb hos Kunst & Designlinjen har gæsteunderviser Annette Meyer, som er modedesigner og kunstner, faciliteret en workshoprække, hvor eleverne har arbejdet med egne designs og skabt egne værker til udstillingen: PAPER FASHION OUTFIT. Se billedgalleri her.

Læs mere