Det sker på Dansk Talentakademi

På Dansk Talentakademi afholder vi løbende forskellige events, workshops og åbne arrangementer. Følg med her på siden i vores aktiviteter.

Oplev Danselinjen på scenen hos Dansekapellet i København

YES/NO/MAYBE

17 unge dansere fra Dansk Talentakademis Danselinje inviterer publikum ind i en fysisk fortolkning af livets uendelige valg og navigationen imellem alle de mange muligheder, vi konstant konfronteres med som mennesker. Du vil opleve dans, som Danselinjens elever selv har skabt, samt koreografier af Lene Bonde, Amalie Stitz og Jonathan Ibsen.

Læs mere

Kom og besøg os til Åbent Hus d. 30. januar

Se, mærk og oplev om Dansk Talentakademi er det rigtige for dig

Kom på besøg søndag d. 30. januar. Vi byder dig – og din familie – velkommen og fortæller og viser hvad Dansk Talentakademi kan tilbyde dig.

Find programmet her og tilmeld dig nu. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere

CPH:DOX - instruktørbesøg for eleverne og filmvisninger:

Dansk Talentakademi og Huset for Kunst og Design viser film som en del af det lokale festivalprogram HOLSTEBRO:DOX

Dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX har indgået samarbejde med 9 kommuner rundt omkring i Danmark om at skabe minifestivaler rundt omkring i landet i oktober. I Holstebro vil der blive vist film fra festivalprogrammet hos Dansk Talentakademi og i Huset for Kunst og Design som en del af det officielle program for HOLSTEBRO:DOX.

Læs mere

"AFTRYK"

Tidligere elev har udgivet ungdomsroman

Stort tillykke til Stephanie Fjeldsø Fischer, tidligere elev på Forfatterlinjen, som har udgivet ungdomsromanen “AFTRYK”. Stephanie dimitterede fra Forfatterlinjen i 2016. Vi har stillet hende en række spørgsmål om, hvordan erfaringen på Forfatterlinjen har klædt hende på og været afgørende for hendes videre vej.

Læs mere

Kulturfestival for unge af unge og Dansk Talentakademi skal med

OFF TRACK er et fantastisk eksempel på, hvad der kan ske, når de voksne giver slip og lader os unge tage styringen

OFF TRACK er en festival af unge – for unge. OFF TRACK er gratis at deltage i, og på programmet finder man bl.a. poetry slam, dans, kreative værksteder, Q&As, film, street food og koncerter.

Signe Sønderholm fra Musical og Teaterlinjen og Joshua Wright fra Danselinjen – begge 19 år – er projektkoordinatorer bag OFF TRACK. Dansk Talentakademi har inviteret alle elever med og vi kører samlet i bus til Struer og bakker op om projektet og deltager i festivalen.

Læs mere

Ny koordinator og linjeleder for Musiklinjen

Mød Maria Guttesen

Mød Maria Guttesen, som er ny koordinator for musikskolens samarbejde med Dansk Talentakademi og dermed linjeleder for Musiklinjen / MGK. Til daglig underviser Maria på Holstebro Musikskole og MGK MidtVest i rytmisk sang, rytmisk sammenspil, sangskrivning og komposition. Vi glæder os til at arbejde sammen omkring de forskellige linjer med nogle fede projekter, hvor vi kombinerer musikkens verden med de øvrige kunstneriske retninger.

Læs mere

Videoprojekt af afgangselever fra Danselinjen

Synonym for the act of falling

De to fantastiske dansere og afgangselever fra Danselinjen, Selma Olsen og Frida Billeskov Olesen, har i samarbejde skabt dette smukke videoprojekt med titlen ‘Synonym for the act of falling’. Videoen blev vist på vores store lærred i Campus ved Dansk Talentakademis dimission.

Læs mere

"Brænd huset ned, giv træet vand"

Tidligere elev på Forfatterlinjen har udgivet en novellesamling

Tidligere elev har udgivet en novellesamling. Hans Peter Madsen dimitterede fra Forfatterlinjen i 2013. Vi har stillet ham en række spørgsmål om, hvordan erfaringen på Forfatterlinjen har klædt ham på og været afgørende for hans videre vej og processen med at udgive novellesamlingen ‘Brænd huset ned, giv træet vand’.

Læs mere