Det sker på Dansk Talentakademi

På Dansk Talentakademi afholder vi løbende forskellige events, workshops og åbne arrangementer. Følg med her på siden i vores aktiviteter.

åbning af soloudstillingen -lørdag d. 18. marts kl. 15-17.

INSIDE af Hannah Quinlan & Rosie Hastings

“INSIDE” Hannah Quinlan & Rosie Hastings
i perioden fra 18.03.23 – 04.06.23 aktuel med en soloudstilling i Huset for Kunst og Design i Holstebro. Dukkehuset er mange ting: en form for mikrokosmos, hvori små piger opfordres til at mime det liv, der leves omkring dem eller det, der drømmes om at leve.

Læs mere

DOX:DANMARK Pressemeddelelse 07-03-23

Programmet for HOLSTEBRO:DOX er landet

HOLSTEBRO:DOX giver publikum mulighed for, at opleve fire meget forskellige dokumentarfilm på fire forskellige lokationer i Holstebro. På HOLSTEBRO:DOX kan man, den 21 marts opleve den meget relevante dokumentar The Hamlet Syndrome der handler om ungdommen i ukraine efter krigen brød ud i 2014. Samme aften vil der være premiere på DTA filmlinjens egne dokumentarer, som de glæder sig til at præsentere.

Læs mere

GREASE

Unik workshop med The one and only musical

En gruppe af vores elever fra musical- og teaterlinjen fik i sidste uge, en helt unik oplevelse hos @oneandonlymusicals. De arbejder lige nu på produktionen GREASE, og vores elever fik mulighed for at tilbringe en hel dag i Falkonersalen, hvor forestillingen er ved at tage form.

Læs mere

Gensyn med Søren Tidligere elev på Musical & Teater

Tidligere elev på Musical & Teater

Gå all in, hvad end du vil bruge M&T som en måde at undersøge om du vil noget med scenekunst, allerede ved det, eller bare gerne vil have det sjovt. Det er en kæmpe mulighed for selvudvikling, og ikke noget man får igen, når først livet er gået i gang.

Søren deltog i Dansk Melodigrandprix 2023 med sangen “Lige her””

Læs mere

Samskabelse af billeder og musik

Tværfagligt samarbejde mellem elever fra film- og musiklinjen resulterede i gode erfaringer og kreative produktioner.
Forestil dig at blive sat i en gruppe med nogen, du ikke kender og skulle samarbejde?

Læs mere

Bacheloruddannelse i dans og koreografi

Er dans eller koreografi det som dit hjerte banker for? Så det nu, du skal slå til. For nu har du mulighed for at søge optagelse på den nye internationale bacheloruddannelse i dans og koreografi. Der er netop åbnet op for ansøgninger som i sidste ende vil betyde, at 10-14 studerende får mulighed for at studere på Scenekunstskolens nye campus i Holstebro.

Læs mere

Velkommen til Christoffer Boserup Skov

Ny leder for Dansk Talentakademi vender tilbage efter fire år

Fra 1. februar 2023 står Christoffer Boserup Skov i spidsen for landets førende akademi for kunstneriske talenter mellem 16-25 år. En kulturinstitution, hvor han tidligere har været souschef, underviser og afdelingsleder.

Læs mere