Det sker på Dansk Talentakademi

På Dansk Talentakademi afholder vi løbende forskellige events, workshops og åbne arrangementer. Følg med her på siden i vores aktiviteter.

2. ÅRS ELEV FRA KUNST OG DESIGN TAGER TIL LONDON

Adam er optaget på prestigefyldt universitet for kunst og design

Adam er ved at afslutte sit 2. år på Kunst og Designlinjen og 2.G på Holstebro Gymnasium. Han har søgt orlov, da han er blevet optaget på Foundation Diploma in Arts and Design på det prestigefyldte kunstuniversitet Central Saint Martins i London.

Læs mere

GÆSTELÆRERE FRA UNGDOMSMAGASINET SEIN:

Slip genrerne fri og skriv løs

Forfatterlinjen har over to uger haft et workshopforløb med gæsteundervisere fra ungdomsmagasinet SEIN. Med 21-årige Marie Mørk og 20-årige Oskar Fehlauer Nielsen som undervisere, har eleverne arbejdet med personlige essays og som afslutning lavet et hæfte med deres samlede personlige fortællinger.

Læs mere

Dimission på Dansk Talentakademi

1. juni 2019 bliver en festdag, hvor vi fejrer årets dimittender

Lørdag d. 1. juni holder vi Dimission på Dansk Talentakademi. Vi fejrer dimittenderne med taler, optrædener, fremvisninger og diplomoverrækkelse. Programmet starter kl. 17.00 og forældre, søskende og andre interesserede er meget velkomne.

Læs mere

Invitation til åbningen af sommerudstilling

Kunst og Design viser 'RIVER' med oplæsning fra Forfatter-linjen

Kom til åbning af sommerudstillingen ‘RIVER’ onsdag d. 29. maj kl. 18.30 – 20.30 på Campus, hvor Kunst og Design-linjen viser 5 skulpturelle tidsbilleder set fra Holstebro. Forfatter-linjen læser op af deres omskrivninger af myten om Ridder Holst og Linormen.

Læs mere

Velkommen og tillykke med din optagelse

Introdag for kommende elever lørdag d. 25. maj på Campus

Alle kommende elever og deres forældre er indbudt til fælles introdag på Campus lørdag d. 25. maj. Vi glæder os rigtig meget til at møde vores nye elever og lære jer alle at kende.

Læs mere

GÆSTE-INSTRUKTØR MIKAEL HELMUTH:

Stor talentmasse og højt niveau på alle 3 årgange

Vores 3 årgange på Musical og Teater-linjen har vist deres årsprojekter med 2 forestillingsaftener i træk, hvor publikum kunne opleve 3 vidt forskellige forestillinger. Instruktør Mikael Helmuth har arbejdet med 3. års eleverne, men roser alle årganges høje niveau. Se billedgallerier fra forestillingerne.

Læs mere

DANSK TALENTAKADEMI PRÆSENTERER

Kunst Camp i uge 27 på Huset for Kunst og Design

Kunst Camp er en kreativ sommerskole for børn og unge mellem 8 og 16 år. I de professionelle rammer hos Huset for Kunst og Design vil vi gennem 5 sjove og spændende dage undervise på højt niveau i kunst og design. Vi slutter ugen af med fernisering.

Læs mere

Besøg fra Dansk Danseteater

Årsprøver og afgangs-solo-projekt på Danselinjen

Til årsprøverne 2019 kommer ekstern censor Patricia Pawlik fra Dansk Danseteater og evaluerer elevernes færdigheder i ballet og samtidsdans. Derudover vil hun give konstruktiv feedback til 3. års-elevernes eget afgangssoloprojekt.

Læs mere