Det sker på Dansk Talentakademi

På Dansk Talentakademi afholder vi løbende forskellige events, workshops og åbne arrangementer. Følg med her på siden i vores aktiviteter.

Stort tillykke til alle dimittender og afgangselever

Dimission hos Dansk Talentakademi 2022

Dimission hos Dansk Talentakademi 2022 kogt sammen til en skøn bouillon-terning af kunstneriske indslag, taler og fest. Her kan du se en video med masser af klip fra dagen og læse elevrådsformandens tale til alle dimittender og afgangselever.

Læs mere

Forfatterantologi 2022

Årsafslutning på Forfatterlinjen med udgivelse af egen antologi

Forfatterlinjen udgiver hvert år en antologi med elevernes tekster. Det er et større arbejde, hvor eleverne oplever hele forløbet med at skrive og redigere en tekst, til den bliver klar til tryk. Linjen har haft workshop med grafisk designer og illustrator, Bine Jo Mortensen, som har undervist og inspireret holdet henimod antologiens endelige visuelle udtryk.

Læs mere

Underviser på Filmlinjen

Manuskript, casting og skuespil med Maria Guggenheim

Maria Guggenheim er dansk-fransk, uddannet skuespiller og antropolog og skal undervise på Filmlinjen, som starter nyt hold fra august 2022. Hun har bl.a. skrevet speciale om de kreative processer inden for manuskriptskrivning på Den Danske Filmskole. Hun har derudover også haft hovedroller i TV-serier & -film i Frankrig, Italien og Tyskland og er i gang med at skrive sin bog færdig. Maria skal bl.a. undervise Filmlinjen i skuespil, instruktion og manuskript.

Læs mere

Gæsteunderviser Annette Meyer på Kunst & Designlinjen

Design-workshop: PAPER FASHION OUTFIT

Gennem et forløb hos Kunst & Designlinjen har gæsteunderviser Annette Meyer, som er modedesigner og kunstner, faciliteret en workshoprække, hvor eleverne har arbejdet med egne designs og skabt egne værker til udstillingen: PAPER FASHION OUTFIT. Se billedgalleri her.

Læs mere

Elever fra Musical & Teaterlinjen deltog i Elsk mig i nat-workshop

- En helt igennem fantastisk oplevelse

11 elever fra Dansk Talentakademis Musical & Teaterlinje fik en oplevelse ud over det sædvanlige, da de deltog i en workshop med folk fra musicalen Elsk mig i Nat – i Falconer i København. Et nyt lokalt samarbejde med The One and Only Company gjorde det muligt. Se video og billeder fra workshoppen.

Læs mere

Dokumentarfilmcamp for unge filmskabere

DOCCAMP HEDEN 2022

I tre uger i sommerferien går Aarhus Filmværksted, Dansk Talentakademi og DOX:WORLD sammen om at danne rammerne om en dokumentarfilmcamp for unge filmskabere fra Midtjylland, som vil dykke ned i kunsten at fortælle historier dokumentarisk.

Forløbet er udviklet i samarbejde med Sebastian Cordes, der er kunstnerisk leder for Filmlinjen på Dansk Talentakademi samt Katharina Adrian fra Aarhus Filmværksted.

Er du interesseret i selv at skabe dokumentarfilm, mellem 18-30 år og bor du i Region Midtjylland, kan du læse mere og ansøge om at deltage på campen her

Læs mere

Dansk Talentakademi præsenterede:

FAME the Musical

D. 11., 12. og 13. februar 2022 kunne publikum opleve over 35 unge talenter fra Dansk Talentakademi og 3 voksne skuespillere i et brag af en musical med kærlighed, intriger, store ballader og ikke mindst festlige dansenumre. Tusind tak til alle, der bakkede op om produktionen og til alle jer, der mødte op som publikum til en af weekendens 5 festlige forestillinger.

Se billeder fra forestillingen her.

Læs mere

Oplev Danselinjen på scenen hos Dansekapellet i København

YES/NO/MAYBE

17 unge dansere fra Dansk Talentakademis Danselinje inviterer publikum ind i en fysisk fortolkning af livets uendelige valg og navigationen imellem alle de mange muligheder, vi konstant konfronteres med som mennesker. Du vil opleve dans, som Danselinjens elever selv har skabt, samt koreografier af Lene Bonde, Amalie Stitz og Jonathan Ibsen.

Læs mere