FILMLINJEN STARTER NYT HOLD TIL AUGUST 2024

Ansøg og få chancen for at blive en del af filmlinjen

Det er nu, du skal søge ind! Der er ansøgningsfrist den 14. april kl. 23:59, og der afholdes optagelsesprøver den 20. april. Tilmeld dig længere nede på siden.

vi kan tilbyde dig:

Læs mere her eller kontakt linjeleder Sebastian Cordes på sebastian@talentakademi.dk, hvis der er noget, du er i tvivl om, inden du beslutter dig.


Kan jeg blive udfordret og arbejde målrettet?
Du vil møde filmfolk inden for alle grene af filmens verden og gennem workshops, masterclasses og filmproduktioner udforske alle aspekter af filmens verden.

Vi ved, at du og de andre på linjen vil have forskellige interesser inden for filmmediet, der spænder fra det visuelle til det tekstbaserede over instruktion, kameraarbejde, filmscenografi /production design og også skuespil. Vi har mulighed for at tilpasse linjens undervisning til holdets ønsker og du kan få medindflydelse på og tage initiativ til fællesprojekter, filmfestivaler, workshops og hvad du ellers synes kunne være fedt.

Hvordan er det socialt?
Du vil udover din tilknytning til Filmlinjen også indgå i et stort, flerfagligt miljø hos Dansk Talentakademi, hvor du lærer dansere, forfattere, kunstnere, designere, skuespillere og musikere at kende. Desuden er der både sociale arrangementer, workshops, produktioner og undervisning på tværs af alle linjer på akademiet.

Alt i alt er det et unikt forløb vi nu kan tilbyde dig. Særligt det kreative og tværfaglige miljø du bliver en del af, hvor der dannes venskaber, netværk og projekter på tværs af årgange og linjer. Det er et modningssted for dig som person og kunstner, som du ikke kan få noget andet sted i landet.

Er jeg god nok?
Hvis du først lige er begyndt at interessere dig for filmmediet eller har dyrket det som en hobby for dig selv, skal du ikke være bekymret for at søge plads hos os. Vi er bevidste om, at en mere fokuseret interesse kan opstå lidt senere i livet, og at man måske ikke har mødt meget sparring hidtil.  Vi rummer dig uanset dine tekniske færdigheder, for den kunstneriske skabelse og produktionsprocesser indenfor film er mange ting og vi interesserer os i højere grad for din motivation og nysgerrighed og dine evner for at møde metoder og idéer med åbent sind og en portion arbejdsomhed. Vi hjælper dig med at løfte din interesser til et højere niveau, hvor du kan undersøge dig selv fagligt og nå til nye erkendelser undervejs. Vi har stor forståelse for, at mange af vores elever har en ungdomsuddannelse, de skal passe ved siden af og vi tilrettelægger undervisningen, så dette er muligt.


Vil du være en del af filmlinjen på Dansk Talentakademi?

Ansøg om optagelse på filmlinjen til august 2024

Ved hjælp af formularen her nedenfor kan du ansøge om at blive en del af filmlinjen på Dansk Talentakademi. Du skal blot udfylde felterne - så bliver din ansøgning sendt til os.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 4

Lidt om dig

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Adresse*

BLIV ELEV HOS OS: FAQ

Kan jeg få SU? Kan I hjælpe mig med at finde en bolig? Og mange andre spørgsmål, når du søger ind på en linje hos Dansk Talentakademi.

Bliv elev hos Dansk Talentakademi

Vil du læse mere om Filmlinjen?

Læs mere om Filmlinjen her