Et bofællesskab med højt til loftet

Kommer du langvejsfra og vil du gerne bo i Holstebro samtidig med, at du går på talentakademiet? Vi finder en bolig til dig; enten i campus eller i en dele-lejlighed sammen med andre unge fra Dansk Talentakademi.

Lige nu er ca. 90 procent af de elever, der bor hos Dansk Talentakademi tilflyttere til Holstebro.

Uanset om du skal bo i campus eller i en lejlighed ude i byen, så bliver du en del af et stærkt fælles miljø omkring talentakademiet. Vi sørger for trygge rammer, da vi har ansat en elevkoordinator og en campuskoordinator, der hele tiden er i dialog med eleverne og sørger for de optimale rammer for dig og din hverdag i Holstebro.

Du kommer som beboer hos Dansk Talentakademi til at bo sammen med andre unge fra forskellige baggrunde. For mange vil det dog være gennemgående, at de er førstegangs udeboende. Derfor afholdes der faste beboermøder, der skal være med til at øge trivslen og trygheden hos beboerne. Hos Dansk Talentakademi hjælper vi hinanden og er der det mindste, har du som elev faste kontaktpersoner, du kan trække på.

Som beboer hos Dansk Talentakademi kommer du til at bo i fællesskab med både forfattere, dansere, kunstnere, skuespillere og musikere. Akademiet forsøger nemlig at udviske de grænser, der måtte være mellem de kunstneriske linjer.