KUNST OG DESIGNLINJEN STARTER NYT HOLD TIL AUGUST 2024

Søg om optagelse på kunst & designlinjen

Det er nu, du skal søge ind! Der er ansøgningsfrist den 14. april kl. 23:59, og der afholdes optagelsesprøver den 20. april. Tilmeld dig længere nede på siden.

vi kan tilbyde dig:

Læs mere her eller kontakt linjeleder Andreas Führer på andreas@talentakademi.dk eller telefonnummer 50538802, hvis der er noget, du er i tvivl om, inden du beslutter dig.

 

Kan jeg blive udfordret og arbejde målrettet?
Vi tilbyder et tre-årigt forløb og har en større aldersspredning på K&D, men vi har mange elever, der søger ind hos os efter endt ungdomsuddannelse eller efter højskoleophold. Nogle elever vælger at være hos os i et eller to år i et koncentreret og fokuseret forløb, hvor du måske udnytter værkstedsfaciliteterne i dagligdagen til at arbejde selv og eventuelt passer et job ved siden af. Vi møder dig der hvor du er og tilbyder workshops, der udfordrer. Vi udbyder undervisning og mentorforløb målrettet specifikt de elever, der søger videre på kunstakademier eller designskoler i ind- og udland. På K&D fokuserer vi også på, hvordan vi taler om værker og projekter og formidler ideer.

Hvordan er det socialt?
K&D er en skole og et værksted, men noget af det vores elever fremhæver er vores særlige fællesskab, hvor de oplever at være en del af et socialt rum, hvor eleverne også på egen hånd inspirerer hinanden, knytter tætte bånd og er med til at sætte rammerne for et tolerant, inkluderende og forskelligartet miljø. K&D ønsker at være et frirum, hvor dagsordenen er anderledes, hvor man kan eksperimentere og fejle og hvor vi behandler hinanden med respekt. Her er frihed under ansvar.

Er jeg god nok?
Hvis man føler, man lige er begyndt at interessere sig for kunst og/eller design eller har dyrket det som en hobby for sig selv, skal man ikke være bekymret for at søge plads hos os. Vi er bevidste om, at en mere fokuseret interesse kan opstå lidt senere i livet, og at man måske ikke har mødt meget sparring hidtil.  Vi rummer dig uanset dine tekniske færdigheder, for kunstnerisk skabelse og designprocesser er mange ting og vi interesserer os i højere grad for din motivation og nysgerrighed og dine evner for at møde metoder og idéer med åbent sind og en portion arbejdsomhed. Vi hjælper dig med at løfte din interesser til et højere niveau, hvor du kan undersøge dig selv fagligt og nå til nye erkendelser undervejs. Vi har stor forståelse for, at mange af vores elever har en ungdomsuddannelse, de skal passe ved siden af og vi tilrettelægger undervisningen, så dette er muligt.


VIL DU VÆRE EN DEL AF KUNST & DESIGNLINJEN PÅ DANSK TALENTAKADEMI?

Ansøg om optagelse på kunst & designlinjen til august 2024

Ved hjælp af formularen her nedenfor kan du ansøge om at blive en del af kunst & designlinjen på Dansk Talentakademi. Du skal blot udfylde felterne - så bliver din ansøgning sendt til os.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 4

Lidt om dig

8 felter
DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Adresse*

BLIV ELEV HOS OS: FAQ

Kan jeg få SU? Kan I hjælpe mig med at finde en bolig? Og mange andre spørgsmål, når du søger ind på en linje hos Dansk Talentakademi.

Bliv elev hos Dansk Talentakademi

Vil du læse mere om Kunst og Designlinjen?

Læs mere om Kunst & Designlinjen her

Vil du modtage mere info fra Kunst og Designlinjen?

Klik her - Tilmeld info