Når du vil stå på en scene

Som elev på Musical & Teater bliver du undervist målrettet, så det kvalificerer dig til at kunne søge optagelse på en af De Danske Scenekunstskoler.

Undervisningen er niveau-opdelt, og du får kendskab til scenekunstens forskellige former og dermed en indsigt i, hvad det vil sige at arbejde med genrerne: Performer, skuespiller, sanger og danser. Disciplinerne blandes så meget som muligt. Derudover bliver du undervist i enkeltfagene drama, solosang, ensemblesang og dans - og i optagelsen ser vi efter dine potentialer for udvikling.

Drama. Dans. Sang.
På Musical & Teater får du et højt niveau inden for drama, dans og sang – og du får de perfekte rammer til at udvikle dig kunstnerisk og menneskeligt. Det faste skema indeholder drama, ballet, dans og solosang. Derudover er der i løbet af året nogle forskellige workshops, hvor du kan prøve kræfter med nye ting. Vi har et løbende samarbejde med Odin Teatret, der står for dele af undervisningen.

 

For at blive optaget på Musical & Teater, skal du bestå en optagelsesprøve. Her bliver der vurderet om materialet er stærkt nok til, efter et tre-årigt undervisningsforløb på Dansk Talentakademi, at kunne bestå en af optagelsesprøverne til De Danske Scenekunstskoler.

Egenproduktioner
Hvert forår iscenesætter Musical & Teater en stor musical-egenproduktion i samarbejde med de øvrige linjer på Dansk Talentakademi. Her får du som elev mulighed for at afprøve din kunnen i praksis på scenen i Black Box.

Foruden dette har 1. og 2. år en årsvisning for venner og forældre, hvor 3. årgang afslutter med en dramatisk egenproduktion åbent for offentligheden på samme vis som vores musical.

Kontakt

Kontakt afdelingsleder Kim Harris og hør mere om, hvordan du bliver optaget på musical-linjen.

Skriv til kim@talentakademi.dk eller ring på 22 96 25 85.

Kontakt og optagelse

Jeg vil anbefale Dansk Talentakademi til alle, der virkelig tager musical seriøst. Det er et sted, hvor man kan udvikle sig og knokle igennem. Her er virkelig dygtige lærere og gode faciliteter. Det bedste er næsten, at linjerne samarbejder og man kan lære virkelig meget af at arbejde på andre kreative områder, end man plejer.

Søren Torpegaard