Når du vil stå på en scene

Som elev på Musical & Teater bliver du undervist målrettet, så du får mulighed for at kvalificere dig til at kunne søge optagelse på en af De Danske Scenekunstskoler.

Undervisningen er niveau-opdelt, og du får kendskab til scenekunstens forskellige former og dermed en indsigt i, hvad det vil sige at arbejde med genrerne: Performer, skuespiller, sanger og danser. Disciplinerne blandes så meget som muligt. Derudover bliver du undervist i enkeltfagene drama, sang og dans - og i optagelsen ser vi efter dine potentialer for udvikling.

Drama. Dans. Sang.
På Musical & Teater får du et højt niveau inden for drama, dans og sang – og du får de perfekte rammer til at udvikle dig kunstnerisk og menneskeligt. Det faste skema indeholder drama, dans og sang. Derudover er der i løbet af året nogle forskellige workshops, hvor du kan prøve kræfter med nye ting bl.a. i vores samarbejde med Odin Teatret.

 

For at blive optaget på Musical & Teater, skal du bestå en optagelsesprøve. Her bliver du prøvet i disciplinerne sang, dans og drama. For at komme ind skal vi kunne se et udviklingspotentiale og lærevillighed, der stemmer overens med akademiets høje niveau.

Egenproduktioner
Hvert forår iscenesætter Musical & Teater en stor musical-egenproduktion i samarbejde med de øvrige linjer på Dansk Talentakademi. Her får du som elev mulighed for at afprøve din kunnen i praksis på scenen i Black Box.

Foruden dette har vi hvert år tre mini-egenproduktioner fordelt på de 3 årgange. Produktionerne er åbne for offentligheden på samme vis som vores musical.

Kontakt

Linjeansvarlig Kim Harris

Har du spørgsmål, kan du kontakte kim@talentakademi.dk eller ring på tlf. 22 96 25 85.

Optagelse

Vi afholder audition hvert forår til opstart på linjen i august.

Dette års optagelsesprøver er afholdt.

Kom du for sent til årets optagelsesprøver og skulle der mod forventning blive plads til opstart i august 2020, kan du kontakte linjekoordinator Christina de Laurent på christina@talentakademi.dk for at komme i betragtning.

Læs mere om hvordan du søger optagelse på Musical og Teaterlinjen:

Læs mere om optagelsesprøve her

Jeg vil anbefale Dansk Talentakademi til alle, der virkelig tager musical seriøst. Det er et sted, hvor man kan udvikle sig og knokle igennem. Her er virkelig dygtige lærere og gode faciliteter. Det bedste er næsten, at linjerne samarbejder og man kan lære virkelig meget af at arbejde på andre kreative områder, end man plejer.

Søren Torpegaard - Tidligere elev og uddannet musicalperformer