Passion for dans?

Danselinjen er for dig, der brænder for dansen og vil træne på et højt niveau. Drømmer du om at arbejde seriøst med dans som kunstart, så er DTA DANS din nye fremtid.

På danselinjen sigter vi mod at skabe selvstændige, kreative, teknisk stærke, reflekterende og nysgerrige unge dansere, som hviler i sig selv og tør følge deres drømme for fremtiden. Hvis du har en ambition om at videreuddanne dig som professionel danser, så er danselinjen det rigtige springbræt til en bacheloruddannelse i dans.

Det er essentielt, at du også har en interesse i at afprøve dit talent med de andre linjer på Dansk Talentakademi og på den måde folde din faglighed ud.

Contemporary Dans. Koreografi. Ballet. Improvisation. Komposition.

På Danselinjen bliver du en del af at levende og professionelt miljø, hvor du møder aktive kunstnere, dansere og koreografer – og ikke mindst andre unge med samme passion for dans. Som elev bliver du gennem forskellige bevægelsessprog udfordret til at blive mere bevidst om dine muligheder inden for dansens verden og til at komme tættere på dit eget kunstneriske udtryk.

Undervisningen foregår på et højt niveau og foregår i progression, så der sker en løbende udvikling. Vi ligger vægt på forskellige faste hovedfag, der gør dig klar til optagelse på de videregående danseuddannelser i Europa. Hver elev får lov til at udvikle sig både fagligt, personligt og socialt i dansetimerne, på studieture, i forestillinger og igennem fællesfaglige projekter.

Kontakt

Kontakt afdelingsleder Lene Bonde og hør mere om, hvordan du bliver optaget på danselinjen.

Kontakt Lene på 22 97 03 01 eller lene@talentakademi.dk.

Kontakt og optagelse

Audition

Næste audition finder sted lørdag d. 29. februar 2020.

Læs mere om audition og hvordan du tilmelder dig:

Audition på Danselinjen 2020

Danselinjen skabte rammerne for min ungdom og udvikling, og det er jeg evig taknemmelig for. Her har jeg fået venner for livet. Dansk Talentakademi tog mine drømme seriøst, og gav mig meget mere end bare en danseuddannelse; de gav mig kulturel interesse, venskaber og kendskab til mig selv.

Frida Falk Thøstesen, tidligere elev

Undervisiningen

Vi har erfarne og professionelle undervisere fast tilknyttet danselinjen, der bl.a. underviser i klassisk ballet, nutidsdans, koreografi og improvisation. Derudover bliver eleverne undervist af kompetente og udfordrende gæsteundervisere, som har et stærkt budskab i deres dans og koreografi.