På Dansk Talentakademi har vi løbende gang i en række projekter. Som elev er det en lærerig proces og en oplagt måde at udfolde og afprøve dit talent på i praksis. Her lærer du at realisere dine kunstneriske projekter selv eller i samarbejde med andre. Og du lærer at omsætte dine ideer; det kræver, at du både er en slags projektleder og en god formidler.

Ved at deltage i projekterne styrker det også dit netværk og din muligheder for at etablere dig som kunstner. På Dansk Talentakademi er det stedet, hvor du møder verden.

Food Expo 2018

Storstilet optræden til Food Expo 2018

Dansk Talentakademi har indledt et samarbejde med Økologisk Landsforening.

Læs mere

Kultur for unge

Nyt ambitiøst kunstsamarbejde med Sønderlandsskolen

Dansk Talentakademi står for dele af undervisningen i valgfagene for 7.-9.-klasserne på Sønderlandsskolen. Formålet er at skabe fokus på det skabede og kreative element hos folkeskoleelever.

Læs mere

Mentorforløb

Mentorordning for elever på Forfatterlinjen

På tredje år får hver elev på Foraftterlinjen tilknyttet en mentor, som er professionel forfatter.

Læs mere

RAUL VALDEZ FRA CONTEMPORARY DANCE SCHOOL HAMBORG SKRÆDDERSYER KOREOGRAFI TIL AFGANGSELEVER PÅ DANSK TALENTAKADEMI

Dansk Talentakademi indleder samarbejde med prisbelønnet koreograf

I april måned 2018 gæster Raul Valdez Dansk Talentakademi for at koreografere et stykke med afgangseleverne fra Danselinjen på Dansk Talentakademi.

Læs mere

Forfatterantologi

Alle elever på Forfatterlinjen udgiver en antologi med deres tekster

Alle elever på Forfatterlinjen udgiver en antologi med deres tekster.

Læs mere

Samarbejde med Black Box Dance Theatre

Carmina Burana

I 2017 havde danselinjen et samarbejde med Black Box Dance Theatre, hvor seks elever blev udtaget til at danse med i den professionelle opsætning af Carmina Burana og Red Hour.

Læs mere

Unik mulighed for tredjeårselever på danselinjen

Mentorordning med Black Box Dance Company

På danselinjen på Dansk Talentakademi har vi et samarbejde med Black Box Dance Company, hvor 3. årgang på danselinjen får den unikke mulighed at have en professionel danser fra Black Box Dance Company som deres mentor.

Læs mere

Sæt dit
aftryk

Med store projekter, studieture og sociale arrangementer har jeg lært mere end bare at danse.  Jeg har lært, at tage ansvar for både mig selv som andre og større projekter og sammenhænge. Dansk Talentakademi har været en øjenåbner for, hvad verdenen kan byde på, og hvilke muligheder jeg egentlig har.

Natasja Espersen
Læs mere