På Dansk Talentakademi har vi løbende gang i en række projekter. Som elev er det en lærerig proces og en oplagt måde at udfolde og afprøve dit talent på i praksis. Her lærer du at realisere dine kunstneriske projekter selv eller i samarbejde med andre. Og du lærer at omsætte dine ideer; det kræver, at du både er en slags projektleder og en god formidler.

Ved at deltage i projekterne styrker det også dit netværk og din muligheder for at etablere dig som kunstner. På Dansk Talentakademi er det stedet, hvor du møder verden.

Se det fantastiske billedgalleri fra dette års musical

Dansk Talentakademi opførte High School Musical - On Stage i uge 3 2020

Til januar kan du opleve over 40 unge talenter på scenen i storslåede danse og sange, når Dansk Talentakademi opfører High School Musical – On Stage. Spilleperioden er fra d. 17. – 19. januar 2020 og du kan købe dine billetter lige her.

Læs mere

Danske talentskoler mødes i Holstebro

ShowUp TalentTræf 2019: Flerfaglig kunst- og talentfestival for unge kunstneriske talenter

ShowUp TalentTræf 2019 er et tværfagligt, nationalt talentmøde, som går bag om kunstscenen og præsenterer nye ideer og udtryksformer, så unge kunstneriske talenter fra hele Danmark kan lade sig inspirere, gå i dialog og danne meningsfulde netværk for kunstnerisk skabelse og produktion. Træffet finder sted i weekenden d. 27., 28. og 29. september 2019.

Læs mere

AUDITON DEN 12.-13. SEPTEMBER 2019 kl. 15.00

Kom til audition på Dansk Talentakademis egenproduktion 2020 High School Musical

Kom til audition på Dansk Talentakademis egenproduktion 2020, som bliver High School Musical. Der er åben audition for alle over 16 år og der er både unge og voksenroller i produktionen. Tilmeld dig her.

Læs mere

Workshop-hold 2019-2020

Prøv kreative kræfter på workshop-hold for alle

I løbet af efteråret 2019 og foråret 2020 udbyder Dansk Talentakademi forskellige workshop-hold til unge, der gerne vil prøve kreative kræfter med alt lige fra scenekunst til skrivekunst og håndarbejde i de kreative værksteder.

Læs mere

Hvad koster et kultur-produkt?

UNCOVERmusic.dk og Dansk Talentakademi undersøger ’hvad er det du kan værd’?

Sanger Kris Herman har udviklet og sammen med elever fra Dansk Talentakademi afprøvet et kulturprodukt i en lokal børnehave. Næste skridt er at videreudvikle og prissætte kreative produkter.

Læs mere

Talentmiljøer

Talentakademiet modtager midler fra Kulturministeriet

Dansk Talentakademi er udvalgt af Kulturministeriet til at videreudvikle arbejdet med talentmiljøer. Formålet er bl.a. at styrke muligheden for de unge talenter i forhold til at skabe sig en professionel karriere.

Læs mere

Forfatterelevernes arbejde

Karakterforløb på Forfatterlinjen

Eleverne på Forfatterlinjen har arbejdet med karakterer – bl.a. ved at skygge tilfældige mennesker … Se elevernes eksempler på karakterarbejder.

Læs mere

Ny platform for børnekultur i Holstebro

Ny platform for børnekultur: Lab-lab

Dansk Talentakademi er med til at skabe en ny kulturplatform for børn, unge og børnefamilier i Holstebro.

Læs mere

Sæt dit
aftryk

Med store projekter, studieture og sociale arrangementer har jeg lært mere end bare at danse.  Jeg har lært, at tage ansvar for både mig selv som andre og større projekter og sammenhænge. Dansk Talentakademi har været en øjenåbner for, hvad verdenen kan byde på, og hvilke muligheder jeg egentlig har.

Natasja Espersen
Læs mere