På Dansk Talentakademi har vi løbende gang i en række projekter. Som elev er det en lærerig proces og en oplagt måde at udfolde og afprøve dit talent på i praksis. Her lærer du at realisere dine kunstneriske projekter selv eller i samarbejde med andre. Og du lærer at omsætte dine ideer; det kræver, at du både er en slags projektleder og en god formidler.

Ved at deltage i projekterne styrker det også dit netværk og din muligheder for at etablere dig som kunstner. På Dansk Talentakademi er det stedet, hvor du møder verden.

Hvad koster et kultur-produkt?

UNCOVERmusic.dk og Dansk Talentakademi undersøger ’hvad er det du kan værd’?

Sanger Kris Herman har udviklet og sammen med elever fra Dansk Talentakademi afprøvet et kulturprodukt i en lokal børnehave. Næste skridt er at videreudvikle og prissætte kreative produkter.

Læs mere

Talentmiljøer

Talentakademiet modtager midler fra Kulturministeriet

Dansk Talentakademi er udvalgt af Kulturministeriet til at videreudvikle arbejdet med talentmiljøer. Formålet er bl.a. at styrke muligheden for de unge talenter i forhold til at skabe sig en professionel karriere.

Læs mere

Forfatterelevernes arbejde

Karakterforløb på Forfatterlinjen

Eleverne på Forfatterlinjen har arbejdet med karakterer – bl.a. ved at skygge tilfældige mennesker … Se elevernes eksempler på karakterarbejder.

Læs mere

Ny platform for børnekultur i Holstebro

Ny platform for børnekultur: Lab-lab

Dansk Talentakademi er med til at skabe en ny kulturplatform for børn, unge og børnefamilier i Holstebro.

Læs mere

Møder med udførende kusntnere og de unge talenter

Artist in residency på Dansk Talentakademi

Dansk Talentakademi modtager priser

Donation fra Vestforsynings initiativpulje

Dansk Talentakademis danselinje har modtaget 10.000 kroner fra Vestforsynings Initiativpulje. Pengene skal bruges til en workshop med Danmarks førende dansekompagni; Dansk Danseteater.

Læs mere

Perlerække af gæsteundervisere på Dansk Talentakademi

Topprofessionelle gæsteundervisere på Danselinjen

Danselinjen har tilknyttet en lang perlerække af gæsteunderviserne af kompetente og professionelle undervisere, der alle har et stærkt budskab i deres dans, kunst og koreografi.

Læs mere

Forfatterne samt Kunst og design tog på fælles studietur til Wien. Turen bød på storslået arkitektur, kunst og litteratur i overmål og masser af hyggelige wienercafeer.

Studietur til Wien

Forfatterne samt Kunst og design tog på fælles studietur til Wien. Turen bød på storslået arkitektur, kunst og litteratur i overmål og masser af hyggelige wienercafeer.

Læs mere

Sæt dit
aftryk

Med store projekter, studieture og sociale arrangementer har jeg lært mere end bare at danse.  Jeg har lært, at tage ansvar for både mig selv som andre og større projekter og sammenhænge. Dansk Talentakademi har været en øjenåbner for, hvad verdenen kan byde på, og hvilke muligheder jeg egentlig har.

Natasja Espersen
Læs mere