Styrk din glæde ved at udfolde dig kunstnerisk

Vi forbereder dig til optagelse på kunstakademi, arkitekt- eller designskole.

På Kunst & Design får du de bedste muligheder for at udfordre dig selv og arbejde intensivt kunstnerisk. Vi reflektere over egne og andres projekter, træner dit øje og det at sætte ord på dine visuelle udtryk. Udover Dansk Talentakademis Campus råder vi over Huset for Kunst & Design med over 700m2 atelier, udstillingslokaler og café. Alle studerende får en atelierplads som kan benyttes uden for undervisningen. Derudover arrangerer vi sammen elevudstillinger i Huset eller på DTA Campus.

På Kunstlinjen åbner vi din forståelse af, hvad kunst kan være og orienterer os bredt. Vi ønsker at styrke din glæde ved at udfolde dig kunstnerisk og hjælpe dig igennem den krævende proces det er at skabe et værk og reflektere over det. Du vil møde et bredt spekter af kunstneriske metoder og komme videre med at finde dit eget billedsprog og dine egne intentioner.

På Kunst & Design møder du forskellige opgaver og processer der introducere dig for billedkunstneriske- og design metoder. Undervisningen varetages af professionelle billedkunstnere og designere. Derudover har vi tradition for et stort antal gæsteundervisere og udveksling med de kunstnere der udstiller i Huset.

Kontakt

Kontakt afdelingsleder Lotte Kjær og hør mere om, hvordan du bliver optaget på Billedkunst.
lk@talentakademi og 20 85 23 96.

Kontakt og optagelse

Kunst & Design åbnede mine øjne for diversiteten indenfor kunst og design, og jeg fik mod på at udtrykke mig selv og mine tanker - hvilket har resulteret i, at jeg nu er (en stolt) studerende på Designskolen Kolding.

Amalie Risom Nyrup, tidligere elev