Udforsk billedkunsten

Styrk din glæde ved at udfolde dig kunstnerisk

På Kunst & Design får du de bedste muligheder for at udfordre dig selv og arbejde intensivt kunstnerisk. Vi reflekterer over egne og andres projekter, træner dit øje og det at sætte ord på dine visuelle udtryk. Udover Dansk Talentakademis Campus råder vi over Huset for Kunst & Design med over 700m2 atelier, udstillingslokaler og café. Alle studerende får en atelierplads som kan benyttes uden for undervisningen. Derudover arrangerer vi sammen elevudstillinger i Huset eller på DTA Campus.

På Kunstlinjen åbner vi din forståelse af, hvad kunst kan være og orienterer os bredt. Vi styrker din glæde ved at udfolde dig kunstnerisk og hjælper dig igennem den krævende proces det kan være at skabe et værk og reflektere over det. Du vil møde et bredt spektrum af kunstneriske metoder. Alt sammen vil hjælpe dig med at finde dit eget billedsprog og dine egne intentioner.

Hvis du kunne forestille dig at søge ind på kunstakademi eller anden kunstnerisk uddannelse, hjælper vi dig hellere end gerne med sparring og gode idéer til det.

På Kunst & Design møder du forskellige opgaver og processer, der introducerer dig for billedkunstneriske- og designfaglige metoder. Undervisningen varetages af professionelle billedkunstnere og designere. Derudover har vi tradition for et stort antal gæsteundervisere og udveksling med de kunstnere der udstiller i Huset.

Kontakt

Kontakt afdelingsleder Lotte Kjær og hør mere om, hvordan du bliver optaget på Billedkunst.

Skriv til lotte@talentakademi.dk eller ring på 20 85 23 96.

Kontakt og optagelse

Kunst & Design åbnede mine øjne for diversiteten indenfor kunst og design, og jeg fik mod på at udtrykke mig selv og mine tanker - hvilket har resulteret i, at jeg nu er (en stolt) studerende på Designskolen Kolding.

Amalie Risom Nyrup, tidligere elev