Øje for form og funktion?

Styrk din glæde ved at udfolde dig kunstnerisk

På Kunst & Design får du de bedste muligheder for at udfordre dig selv og arbejde intensivt kunstnerisk. Vi reflektere over egne og andres projekter, træner dit øje og det at sætte ord på dine visuelle udtryk. Udover Dansk Talentakademis Campus råder vi over Huset for Kunst & Design med over 700m2 atelier, udstillingslokaler og café. Alle studerende får en atelierplads som kan benyttes uden for undervisningen. Derudover arrangerer vi sammen elevudstillinger i Huset eller på DTA Campus.

På Design lærer du at omsætte ideer til form, både gennem tegning og tre-dimensionelle øvelser. Du bliver præsenteret for nogle af de mange retninger, der er indenfor design – vi arbejder meget procesorienteret, men der er også mulighed for at arbejde med materialer og formgivning i praksis. Derudover forbereder vi dig til optagelse på design- og arkitektskolerne, hvis du ønsker at gå i den retning.

På Kunst & Design møder du forskellige opgaver og processer, der introducerer dig for billedkunstneriske- og designfaglige metoder. Undervisningen varetages af professionelle billedkunstnere og designere. Derudover har vi tradition for et stort antal gæsteundervisere og udveksling med de kunstnere der udstiller i Huset.

Konktakt

Kontakt afdelingsleder Lotte Kjær og hør mere om, hvordan du bliver optaget på Design.

Skriv til lotte@talentakademi.dk eller ring på 20 85 23 96.

Kontakt og optagelse

På Kunst & Design fik jeg øjnene op for de mange muligheder, der er på området. Også på en mere direkte måde i form af hjælp til at finde ud af, hvad jeg var interesseret i og gav mig mod til at søge ind på designskolen. Det er et sted, hvor det at være en del af design verdenen ikke blev gjort til noget uopnåeligt, som jeg ellers tidligere havde oplevet. Det er i sidste ende nok grunden til, at jeg overhovedet er der, hvor jeg er i dag, og går på designskolen.

 

Amarins Abma, tidligere elev