Artist talk med verdensstjernerne Daniel Rowland og Maja Bogdanović

Klassiske dage på Dansk Talentakademi

Tirsdag aften besøgte verdensstjerne Dansk Talentakademi. Violinisten Daniel Rowland og cellisten Maja Bogdanović fortalte om deres liv og karriere i den klassiske musiks internationale solistmiljø

Denne uge har vi været så heldige at have besøg af to store verdensstjerner inden for den klassiske musik. Violinisten Daniel Rowland og cellisten Maja Bogdanović var på scenen på akademiet tirsdag aften, hvor elever og besøgende fik lov til at opleve dem på nært hold.
I en artist talk på akademiet fortalte de to musikere om, hvordan det har været for dem at have et liv og en karriere i den klassiske musiks internationale solistmiljø, hvor de rejser verden rundt mellem festivaler og koncertsale, kombineret med undervisning på bl. a. Royal Academy of Music i London.

Arrangementet er en del af festivalen Klassiske Dage, som denne uge løber af stablen med en række oplevelser med klassisk musik rundt omkring i Holstebro. Klassiske dage er en festival, der siden 2005 har dedikeret en uge om året til den klassiske musik og har inviteret nogle af de fineste klassiske musikere til Holstebro. I år er festivalens tema “Humor, leg og latter”;  Det er en festlig, musikalsk fejring, som viser skæve vinkler, fire flydende tværfaglighed, innovation og overraskende måder at opleve musikken på. Til Klassiske Dage kan du opleve 19 forskellige arrangementer med klassisk musik. Se programmet her.

Tak for en inspirerende og berigende oplevelse.