På Dansk Talentakademi har vi løbende gang i en række projekter. Som elev er det en lærerig proces og en oplagt måde at udfolde og afprøve dit talent på i praksis. Her lærer du at realisere dine kunstneriske projekter selv eller i samarbejde med andre. Og du lærer at omsætte dine ideer; det kræver, at du både er en slags projektleder og en god formidler.

Ved at deltage i projekterne styrker det også dit netværk og din muligheder for at etablere dig som kunstner. På Dansk Talentakademi er det stedet, hvor du møder verden.

Møder med udførende kusntnere og de unge talenter

Artist in residency på Dansk Talentakademi

Dansk Talentakademi modtager priser

Donation fra Vestforsynings initiativpulje

Dansk Talentakademis danselinje har modtaget 10.000 kroner fra Vestforsynings Initiativpulje. Pengene skal bruges til en workshop med Danmarks førende dansekompagni; Dansk Danseteater.

Læs mere

Perlerække af gæsteundervisere på Dansk Talentakademi

Topprofessionelle gæsteundervisere på Danselinjen

Danselinjen har tilknyttet en lang perlerække af gæsteunderviserne af kompetente og professionelle undervisere, der alle har et stærkt budskab i deres dans, kunst og koreografi.

Læs mere

Forfatterne samt Kunst og design tog på fælles studietur til Wien. Turen bød på storslået arkitektur, kunst og litteratur i overmål og masser af hyggelige wienercafeer.

Studietur til Wien

Forfatterne samt Kunst og design tog på fælles studietur til Wien. Turen bød på storslået arkitektur, kunst og litteratur i overmål og masser af hyggelige wienercafeer.

Læs mere

Koncert i campus 30. oktober 2018

Se billeder og videoer fra Spil Dansk-koncert med MGK-eleverne

Musik-eleverne gav koncert på talentakademiet til Spil Dansk-dagen.

Læs mere

Uge 40 2018

Talentakademiet deltager i Ordblindefestival

Talentakademiet sætter spot på uge 40, der er international ordblindeuge, med masser af kunstneriske aktiviteter.

Læs mere

Kom til mandagsværksteder på Kunst og Design

Værkstedstilbud for alle

Er du mellem 16-20 år har du mulighed for at deltage i åbne mandagsværksteder på Huset for Kunst og Design.

Læs mere

Sønderlandsskolens kulturklasser

Folkeskole og Dansk Talentakademi i frugtbart samarbejde

Dansk Talentakademi står for dele af undervisningen på en lokalfolkeskole og er på den måde med til at stimulere elevernes kunstneriske udtryk og interesse.

Læs mere

Sæt dit
aftryk

Med store projekter, studieture og sociale arrangementer har jeg lært mere end bare at danse.  Jeg har lært, at tage ansvar for både mig selv som andre og større projekter og sammenhænge. Dansk Talentakademi har været en øjenåbner for, hvad verdenen kan byde på, og hvilke muligheder jeg egentlig har.

Natasja Espersen
Læs mere