Audition: FAME - the musical

Kom til audition på Dansk Talentakademis egenproduktion 2018 FAME – the musical.

Har du en fantastisk sangstemme? Kan du spille et blæseinstrument? Hoppe splitspring? Er du eminent på et dansegulv eller kan du aflevere en replik med stor indlevelse?

Så er det dig vi søger til Dansk Talentakademis egenproduktion 2018 FAME – the musical.

Der er mulighed for at søge på ungerollerne såvel som voksenrollerne.

Her på siden kan du læse om de forskellige roller og hvad du skal forberede til audition. Der er selvfølgelig også mulighed på at søge på en ensemblerolle hvoraf der er flere med replikker, sangdele og store dansepartier.

Læs mere om rollerne og find auditionmateriale nederst på denne side.

Vi håber at høre fra dig!

Fame – the musical
I musicalen følger vi en årgang på de præstigefyldte New York High School of Performing Arts. Her er de unge mennesker blevet optaget med talent indenfor musik, dans eller drama. Det er tre år fyldt med intriger, romancer, venskaber og ikke mindst hårdt slid. Både lærere og elever kæmper det bedste de har lært for at få mest ud af de tre år, men det er ikke let når drømmene er store. Der skal skabes magi på scenen, danses i gaderne og ikke mindst en fremtid.

Har du spørgsmål til musicalen eller produktionen er du altid velkommen til at tage kontakt til leder af Dansk Talentakademis Musical & Teaterleder Kim Harris, han kan kontaktes på telefon 20253994 eller mail kim@talentakademi.dk

Audition
Til audition skal du forberede en sang og en spillescene. Du kan under rollebeskrivelserne finde den sang der passer til den rolle du vil søge på.

Foruden sang og replik skal du til audition også deltage i en danseaudition. Her skal du lærer en ny koreografi på dagen sammen med de øvrige tilmeldte.

Du tilmelder dig audition ved at skrive til musicalenfame@gmail.com mailen skal du oplyse Her skal du oplyse: Navn, alder, telefonnummer, e-mail Tidligere erfaringer med drama, dans og sang, herunder stemmetype.  Eventuelt ønske til rolle.  Samt vedhæfte et vellignende billede.

Læs mere om rollerne og find auditionmateriale her
Roller i musicalen Fame
Audition – herrerolle
Audition – kvinderolle
Audition – ungerolle
FAME Audition Carmen1 There she goes Fame
FAME Audition Carmen2 Out here on my own
FAME Audition Joe Cant keep it down
FAME Audition Mabel Mabels Prayer
FAME Audition Miss Sherman These are my children
FAME Audition Mrs Bell Teachers Argument
FAME Audition NICK I wanna make magic
FAME Audition Schlomo Bring on tomorrow
FAME Audition Serena Think of Meryl Streep
FAME Audition Tyrone1 Tyrones rapFAME Audition Tyrone2 Dancin on the sidewalk