Podcastforløb på forfatterlinjen

Lydfortællinger på forfatterlinjen med Maria Dønvang

I efteråret har forfatterlinjen på Dansk Talentakademi arbejdet med at skabe spændende lydfortællinger. Den prisvindende radio- og podcastproducent, Maria Dønvang, har lavet workshops med eleverne, og så er de blevet kastet ud i at skabe deres egne personlige podcasts med mennesker fra Holstebro

Eleverne på forfatterlinjen på Dansk Talentakademi har gennem fire uger i efteråret arbejdet med at lære podcast-mediet at kende.  Og så har de produceret syv forskellige lydfortællinger under temaet “Skæbnens Ironi”, som blev præsenteret til en Lyttersalon på Holstebro Bibliotek i starten af november.

Forløbet bestod blandt andet af workshops på Dansk Talentakademi, hvor eleverne blev undervist og hjulpet på vej af den prisvindende radio- og podcastproducent, Maria Dønvang.

At arbejde med lyd som formidlingsform er helt nyt for de fleste af eleverne på forfatterlinjen. Det er en anden måde at udtrykke sig på, som giver nye spændende mulighed for deres fortællinger.

Læs mere om forløbet med Maria Dønvang og om, hvad arbejdet med lyd har betydet for eleverne og deres forfatterpraksis i artiklen her.