Deltag i en satire-workshop med Lasse Dein

Lær at skabe satire med Lasse Dein på Dansk Talentakademi

Tirsdag den 12. marts kan du på Dansk Talentakademi deltage i en spændende workshop med satiriker, manuskriptforfatter, skuespiller og musiker Lasse Dein. Her giver han masser af gode råd og inspiration til, hvordan du kan udforske din kreativitet og skabe effektiv og vedkommende satire

Har du lyst til at skabe kunst med humor? Så er det værd at besøge Dansk Talentakademi mandag den 12. marts, hvor vi har inviteret satiriker, manuskriptforfatter og skuespiller Lasse Dein til at lave en workshop om satirekunsten.

Her kan du få værktøjskassen fyldt med gode redskaber og inspiration til at skabe satire, der betyder noget. Her laver Lasse Dein en spændende workshop på Dansk Talentakademi, hvor han deler sine erfaringer med sin satirekunst

Lasse Dein er bl.a. kendt for sin musik, prisvindende podcast, manuskript og film – og ikke mindst sin evne til at bruge satiren til at bevæge sit publikum.

På denne workshop tager Lasse Dein dig med i en rejse, hvor du kan udforske din kreativitet og kommunikationsfærdigheder:

  • Hvordan kan man fx bruge ens livshistorie og erfaringer, og hvordan har ens valg formet den, man er?
  • Hvordan skaber man god satire – hvad er balancen mellem overdrev og ironi?
  • Hvordan kan man bruge ironi til at kommentere på samfundet og politik?
  • Hvad gør satire effektiv og vedkommende?
  • Til sidst vil der være tid til spørgsmål til Lasse.

Om Lasse Dein:

Den 27-årige midtjyde, Lasse Dein, kan både skrive satiriker, manuskriptforfatter, musiker, skuespiller og podcastvært på cv’et, hvor han siden sin optagelse på DR’s talenthold har udløst mange grin blandt danskerne. Lasse har udover sit arbejde på P3 Satire blandt andet været hovedrolleindehaver og forfatter på TV-serien Maskulin. Han har skrevet og fremført titelsangen til Hella Joofs spillefilm Meter I Sekundet og senest brilleret med podcasten Mellem Projekter, der netop har vundet Årets Fiktion 2023 ved Prix Audio.

Har du lyst til at deltage?

Hvornår: Tirsdag den 12. marts 2024, kl. 17:00-19:00
Hvor: Dansk Talentakademi, Helgolandsgade 24, 7500 Holstebro
Pris og tilmelding: Arrangementet er gratis – LINK TIL TILMELDING

 

PRESSEFOTO: Hedda Rystad