Har du lyst til at blive en del af Dansk Talentakademi?

Nu kan du søge om optagelse på Dansk Talentakademi

Hvis du har lyst til at blive elev på én af linjerne på Dansk Talentakademi, har du nu mulighed for at gribe chancen. Vi har åbnet op for ansøgninger - og du kan søge optagelse på linjerne med opstart i august 2024

Har du lyst til at udvikle dine kreative talenter, blive en del af et ungt kunstnerisk fællesskab og gå efter dine drømme? Nu har du chancen! Vi har netop åbnet op for ansøgninger til alle vores linjer, så du kan søge om at blive en del af akademiet med opstart fra 2024. På Dansk Talentakademi kan du dyrke din kunstneriske passion, lære en masse andre kreative unge at kende og gennemgå en stor udvikling som menneske og kunstner. Har kan du læse mere om, hvordan du ansøger.


Ved at sende din ansøgning nu, søger du om at starte på Dansk Talentakademi fra august 2024. Du kan både starte, hvis du har sabbatår eller hvis du er i job eller er i gang med en ungdomsuddannelse. Undervisningen foregår i eftermiddags- og aftentimerne, så du har tid til at passe job eller uddannelse ved siden af. Hvis du ikke bor i området, har du også mulighed for bo på vores campus eller i en tilknyttet studiebolig tæt på. Du kan læse mere om akademiet og få svar på ofte stillede spørgsmål her.

Du sender din ansøgning her på hjemmesiden ved at udfylde en ansøgningsformular med nogle spørgsmål om dig, din kreative passion og dit ønske om at blive en del af Dansk Talentakademi. Ansøgningen bliver sendt direkte til os, og du vil herefter modtage besked og eventuelt blive indkaldt til en optagelsesprøve. Der er forskellige optagelsesprocedurer på de forskellige linjer, som du kan læse mere om på hver linjes optagelsesside.

Klik på linket til dén linje, som du ønsker at starte på herunder – så bliver du sendt direkte videre til den ansøgningsformular, som du skal udfylde for at søge om optagelse på linjen.

Ansøg om at blive en del af danselinjen her

Ansøg om at blive en del af filmlinjen her

Ansøg om at blive en del af musical & teaterlinjen her

Ansøg om at blive en del af forfatterlinjen her

Ansøg om at blive en del af kunst & designlinjen her

Hold dig endeligt ikke tilbage med at søge, hvis du har lyst til at udfolde dig kreativt på vores kunstneriske skole. Vi kigger på erfaring – men vi kigger endnu mere på dit potentiale, dit engagement og gåpåmod.

Vi glæder os meget til at modtage jeres ansøgninger og møde jer til optagelsesprøver!