Billedkunstner Marianne Skaarup Jakobsen

Tidligere elev har udstillet i Huset for Kunst og Design

I 2005 var Marianne Skaarup Jakobsen elev på Billedkunstlinjen hos Dansk Talentakademi. Den tidligere elev har med støtte fra Færchfonden og Statens Kunstfond i forsommeren lavet en solo-udstilling i Huset for Kunst og Design.

Det er os altid en stor glæde og fornøjelse, når vi møder tidligere elever, som har arbejdet videre og udviklet deres kunstneriske virke og praksis. Det sker ovenikøbet en gang i mellem, at vi får mulighed for at udstille nogle af kunstnernes værker til stor inspiration for de nuværende elever.

I forsommeren var billedkunstner Marianne Skaarup Jakobsen med sin udstilling ‘Inscriptions onto Entropy’ en del af udstillingsprogrammet 3 x solo i Huset for Kunst og Design sammen med kunstnerduoen Morblod og billedkunstner og musiker Claus Haxholm.

Louise Volsted Pedersen har i forbindelse med udstillingen i Holstebro skrevet et portræt af Marianne Skaarup Jakobsen, som Dagbladet Holstebro Struer har bragt:
Kunstner laver 100 ordløse bøger

 

Billederne viser et udvalg af Marianne Skaarup Jakobsens abstrakte skulpturer fra den seneste udstilling i Huset for Kunst og Design.

Udstillinger i Huset for Kunst og Design

Se den aktuelle udstilling på Huset for Kunst og Designs hjemmeside