Marie har gået på DTA og starter nu på Den Danske Scenekunstskole

Tidligere elev er blevet optaget på Den Danske Scenekunstskole i Aarhus

Marie Cederdorff Benton har gået på Dansk Talentakademis Musical og Teaterlinje i fire år. Nu er hun lige kommet igennem nåleøjet og er blevet optaget på Den Danse Scenekunstskole i Aarhus:

For Marie Cederdorff Benton har hendes tid på Dansk Talentakademi været en del af hendes vej til at blive optaget på Den Danske Scenekunstskole i Aarhus. Hun er netop kommet gennem nåleøjet – og nu fortæller hun om, hvad hendes tid på Dansk Talentakademi har betydet for hende.

”Jeg tror, min tid på Dansk Talentakademi har plantet en masse frø, som nu er begyndt spire. Jeg har fået et godt fundament, rent fagligt, men har også virkelig fået hjælp til at blive mere selvsikker som performer. Jeg har fundet mine styrker, og fået hjælp til at arbejde på de ting som udfordrer mig. Jeg har helt sikkert også lært at finde min egen vej, og mærke hvad der er det rigtige for mig,” siger hun.

For Marie har dét at gå på Dansk Talentakademi lært hende en masse om at turde tro på sig selv og folde sig ud som menneske og skuespiller. Hun har fået plads til at teste, om skuespil var den rigtige vej for hende at gå – hvilket hun virkeligt har fundet ud af.

”Mest af alt har det også bare været super sjovt at være sammen med så mange unge, som elsker teater. Det har også givet mig et kæmpe netværk af dygtige og dejlige kunstnere rundt om i landet. Min tid på Dansk Talentakademi har helt klart dannet det fundament jeg står på i dag”

Til de kommende elever på Dansk Talentakademi er Maries bedste råd, at man skal turde prøve ting af – og at man ikke skal være så bange for at fejle.

” Det er dine år og din tid. Giv 100% og så skal det nok rykke sig. Jeg har brugt meget tid på at slå mig selv i hoved, men de gange jeg har lært mest er når jeg har dummet mig. Hav modet til at springe ud der hvor du ikke kan bunde, for det er der det bliver spændende”