Kunst & Design fremviste deres færdige produkter efter endt forløb

Former og Musik - et undersøgende rum af lyd, former og bevægelse

Fredag d. 12/4 - 2019 kunne man komme forbi campus til et stemningsfuld show med et tværfagligt samarbejde mellem 3 linjer fra Dansk Talentakademi: Kunst og Design, Musik og Dans. Her fremviste Kunst & Design eleverne, med hjælp fra dansernes bevægelser og musikernes lyde, deres færdige produkter efter et længere forløb med designer Agnes Bjerre.

Kunst og Design-eleverne har gennem en periode arbejdet med eksperimentel formudvikling sammen med designer Agnes Bjerre.

Forløbet tog afsæt i intuitive tegneøvelser, som eleverne udførte på Musikskolen. Kunst og Design-eleverne var på besøg hos Musiklinjens sammenspilshold, hvor de tegnede musikkens lyde og energi. Skitserne blev gennem draperingsøvelser omsat til 3D showpieces, som til showet på DTA-campus, blev undersøgt og fremvist af eleverne fra Danselinjen til musik af elever fra Musiklinjen.

Se billedgalleriet fra showet længere nede!

Tak til fotograf; Christian M. Andersen for de skønne billeder!

Agnes Bjerre beskriver forløbet således:

“Intuitive tegneøvelser til sammenspilsholdets musik. Vi lytter til musikken og tegner musikkens lyde, energi og flow. Transformation af visuelle 2D-undersøgelser til 3D-formundersøgelser. Vi laver hurtige tegneøvelser i stort format, hvor vi slår hjernen fra og bruger de tegnede streger til at klippe ud efter og til at drapere i papir.

Vi arbejder med henholdsvist stive og bløde materialer for at forstå, hvordan forskellige materialer kan være med til at skabe forskellige formudtryk. Abstrakte formundersøgelser på væg og gine. Hvor placerer vi formen på kroppen? Hvor meget er for meget? Hvor meget er for lidt? Udvikling af endelige showpieces, som kan opleves i et tværfagligt show på Campus i samarbejde med Musik og Dans, på DTA Campus 12.april kl. 16-17.”

Øverst:
Billeder fra showcasen af fotograf; Christian M. Andersen
https://www.cmaconcept.com/

Nederst:
Billeder fra arbejdsprocessen helt fra arbejdet ude ved musiker til tegning og kreering