Talent Vest inviterer til konference om kulturelle ungemiljøer

Bliv klogere på, hvordan du kan styrke talentudviklingen inden for ungemiljøer

Mandag den 9. oktober inviterer Talent Vest til en konference om kulturelle talentudviklingsmiljøer for unge i Naturkraft Ringkøbing. Her kan du lære mere om, hvordan vi bedst understøtter de unges potentiale og skaber udviklende kulturmiljøer for unge

Hvis du er interesseret i talentudvikling og kreative ungemiljøer, så kan du mandag d. 9. oktober komme med til Talent Vests konference i Ringkøbing.

Her kan du både høre om forskning på området, lytte til paneldebatter og deltage i workshops med talenter, talentudviklere og talentsupportere. Du kan blandt andet høre viceleder for Dansk Talentakademi, Kim Harris, dele sine oplevelser og erfaringer fra arbejdet med unge talenter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program for dagen

9.30 Check in og morgenmad

10.00 Velkomst v. formand for Kultur- og fritidsudvalget, Ringkøbing-Skjern kommune Erik Viborg og formand for Talent Vest/Formand for Kultur- og fritidsudvalget, Holstebro Kommune Lene Dybdal

10.30 Forsker ved Institut for Kultur og Læring Jakob Nørlem præsenterer resultaterne af hans forskning omkring kulturelle talentudviklingsmiljøer.

11.15 Paneldebat. Med udgangspunkt i Jakob Nørlems præsentation diskuterer et panel af politikere fra Talent Vest – kommunerne og unge kulturtalenter, hvordan Jakob Nørlems resultater fremadrettet kan understøtte kulturelle talentudviklingsmiljøer.

12.00 Netværk og frokost13.15 Workshops. 3 spændende spor. Vælg det, der er mest interessant og relevant for dig.

Talenterne. Med baggrund i de unge talenters egen historie, vil denne workshop have fokus på de unge talenternes tanker og erfaringer om talentudviklingsmiljøer.

 •  Signe Sønderholm, ShowUP
 • Marie Qvist, UMTO

Talentudviklerne. Fire erfarne talentudviklere deler deres oplevelser og erfaringer fra arbejdet med unge talenter. Hvordan understøtter man bedst de unges potentiale…

 •  Kim Harris, afdelingsleder Dansk Talentakademi
 • Henrik Mosbæk, leder Talent Holbæk
 •  Torben Vinter, projektleder KULTURENS Selvstændige
 • Signe Bisgaard, studieleder Det jyske Musikkonservatorium

Talentsupporterne. Den økonomiske støtte og opbakning fra private fonde er ofte en forudsætning for udviklingen af nye kulturprojekter. Færch Fonden har gennem mange år understøttet og skabt baggrunden for udviklingen af kulturelle talentudviklingsmiljøer. Men hvorfor og hvordan…. Leder af Dansk Talentakademi, Christoffer Boserup Skov, er moderator.

 •  Vibeke Dyrvig Eisenhardt, strategi- og filantropichef Færch Fonden
 • Repræsentant fra en anden fond

14.15 Opsamling og kaffe

14.30 Direktør ved Kulturens Analyseinstitut Esben Danielsen vil i sit oplæg binde en sløjfe på

dagens tema og Kulturens Analyseinstituts arbejde. 15.15 Tak for i dag

Talent Vest

Talent Vest er et samarbejde omkring talentudviklingsmiljøer. Dansk Talentakademi, Lemvig, Struer, Ringkøbing-Skjern og Holstebro Kommuner er partnere i projektet. Slots- og Kulturstyrelsen og Færch- fonden understøtter projektet.

INFO:

 • Konferencen foregår mandag den 9. oktober 2023 kl. 09:30-15:30.
 • Arrangementet foregår i Naturkraft i Ringkøbing, Naturpark 10, 6950 Ringkøbing
 • Du kan booke din billet via linket her