Oplev 'Vi Maler Byen Rød' den 26.-28. januar

Hjertevarm forestilling i Musikteatret hjælper sultne børn i verden

Unge talenter fra Dansk Talentakademi er lige nu i fuld sving med at forberede en magisk forestilling på Musikteatret Holstebro, der ikke kun vil maler byen rød, men også lyser op for et fantastisk formål – at bekæmpe sult blandt børn i verden

I samarbejde med Musikteatret Holstebro præsenterer vi snart en helt særlig musicalproduktion, ‘Vi maler byen rød’. Forestillingen, der løber fra den 26. til 28. januar i Black Box, er ikke blot en hyldest til over 20 ikoniske Melodi Grand Prix-numre og indeholder en hjertevarm fortælling. Bedst af alt er, at alle indtægterne går direkte til Danmarks Indsamling 2024.

Musicalen tager dig med på en rejse tilbage til 80’ernes gymnasietid med et ældre ægtepar, hvor høje forventninger, stort hår og kærlighed dominerede scenen. På scenen vil du møde 38 unge talenter, heriblandt  25 elever fra Dansk Talentakademi og 9 musikere fra MGK i Holstebro.

Billetsalget går godt – også fordi billetterne kun koster 50 kroner. Det er en gestus fra Dansk Talentakademi og Holstebro Teater for at sikre, at alle har mulighed for at opleve forestillingen.

”Det er en gave til byen fra os, fra Dansk Talentakademi og Musikteatret Holstebro,” siger Jolina Vang Andersen, elev fra Dansk Talentakademi og medvirkende i forestillingen.

Premiereforestillingen den 26. januar er allerede udsolgt, og over halvdelen af billetterne er solgt. Med omkring 50.000 kroner indsamlet håber Dansk Talentakademi og Musikteatret Holstebro på at ramme 75.000 kroner, som vil blive doneret til Danmarks Indsamling 2024.

”Alt, hvad vi tjener, går til Danmarks Indsamling. Det er mega fedt at stå på scenen og vide, at vi bidrager til noget stort. Det er både en gave til byen og en støtte til en god sag,” siger Mathilde Dyrby, der medvirker i forestillingen og er elev på Dansk Talentakademi.

‘Vi maler byen rød’ i Musikteatret Holstebro, Black Box, kan opleves på følgende datoer:

Fredag d. 26. januar kl. 19:30

Lørdag d. 27. januar kl. 15.00 og 19.30

Søndag d. 28. januar kl. 15.00 og 19.30

Billetterne kan købes via dette link

Læs mere her