D. 26. marts kl. 19.00 - 22.00 i Campus, Helgolandsgade 24 i Holstebro

Åben artist talk og koncert med Tundra

Tirsdag d. 26. marts kommer bandet Tundra på besøg på Campus. Aftenens program er artist talk kl. 19.00 og koncert kl. 20.00. Arrangementet er åbent og gratis for alle.

Program:
Kl. 19.00 – 19.30 Artist talk
Kl. 20.00 Koncert


Hvem er Tundra?
Tundra udgiver deres selvbetitlede debutalbum og i den forbindelse lægger de vejen forbi Holstebro og DTA.

Bandet fortæller:
I Tundra skriver vi musik om alt det, der forener os og splitter os. Det er de store emner som religionskriser, frygt, had, kærlighed og kærligheden til naturen, vi skriver om. Vores vision med musikken er at inspirere til kærligheden og forståelsen i mennesker.

Vi er et nordjysk/vestjysk band med rødderne solidt plantet i melodisk, højtråbende og følelsesladet poprock med stor inspiration fra verdensmusikken.

Vi ser ingen æstetiske begrænser i at blande musikalske genrer, men derimod unikke muligheder for at skabe vedkommende og fantastisk musik uden grænser.

Som enkelte individer har vi i bandet rejst det meste af verden rundt og lært en masse om kulturer og deres folkemusik. Disse sanselige indtryk, samt unikke instrumenter, søger vi at inkorporere i et smukt, smadret og udfordrende pop/rock univers med psykedeliske tendenser.

 

Vi vil på denne aftens artisttalk fortælle om tilblivelsen af musikken og livet som band og musiker på godt og ondt – forsiden, bagsiden, drømme, længsler, håb, fejl, succes vs fiasko og at det er det fedeste i hele verden!

Vi glæder os utrolig meget.

// Tundra