DTA Campus

Vores kreative hjerte

DTA Campus er både rammen for store dele af undervisningen på Dansk Talentakademi og rummer derudover 29 studieboliger med plads til 44 elever.

DTA Campus giver eleverne en fysisk ramme omkring det sociale netværk, de opbygger som elever på akademiet, og en styrket følelse af tryghed.

DTA Campus er et kreativt mødested, hvor akademiet også indlogerer gæsteundervisere og kunstnere, der kommer til Holstebro. På den måde bliver skabt kreative synenergier mellem eleverne og professionelle kunstnere.

 

 

 

Støttet af Realdania og Færchfonden

Realdania og Færchfonden har støttet byggeriet med i alt 40 millioner kroner, og Holstebro Kommune har doneret byggegrunden.

Realdanias omtale af campus.

FærchFondens beskrivelse af projektet.  

Det nye campus giver Dansk Talentakademi et stort løft og samtidig øger det mulighederne for at skabe sammenhæng og synergieffekt mellem de forskellige linjer, vi udbyder. Det giver os endnu bedre forudsætninger for at være med til at præge den kulturelle dagsorden de kommende år gennem akademiets arbejde.

Lars Hansson, bestyrelsesformand for Dansk Talentakademi

Både som borgmester og borger i Holstebro er jeg glad for, at vi via Færchfonden og Realdanias donationer får mulighed for at opføre et flot, moderne hus i byen. Det giver talentfulde, unge mennesker mulighed for at udfolde sig i Holstebro. Det er jeg stolt over, vi som by kan tilbyde.

H. C. Østerby, borgmester i Holstebro.

Jeg er stolt over at være med til at fastholde Holstebros status som et kulturelt flagskib i Nordvestjylland. Med fondens donation til er vi med til at understøtte udviklingen af fremtidens kulturelle vækstlag med et campus, hvor vores talenter får plads og mulighed for folde sig ud.

Rasmus Færch, Færchfonden