November 2018

Workshop på Hoptrup Efterskole for udvalgte elever

Afdelingsleder af Danselinjen på Dansk Talentakademi, Lene Bonde, og fire af hendes danseelever været på Hoptrup Efterskole for at undervise i en workshop i contemporary dans for elleve udvalgte efterskoleelever.

”Det var en utrolig spændende og positiv oplevelse at undervise på Hoptrup Efterskole. Deres elever er meget dygtige, talentfulde og nysgerrige. Der var flere elever som efter workshoppen besluttede sig for at komme til optagelsesprøven på Dansk Talentakademis danselinje i det nye år.” – Lene Bonde, afdelingsleder for danselinjen, Dansk Talentakademi.

De elleve efterskoleelever var blevet udvalgt af deres faste underviser i dans, Marianne Skaarup, som også underviser på Dansk Talentakademis Danselinje. Tre af de fire Dansk Talentakademi-elever, som var med til at besøge Hoptrup Efterskole, er faktisk selv tidligere elever fra Hoptrup Efterskole. De tre tidligere efterskoleelever går nu på henholdsvis første og anden årgang på Dansk Talentakademis Danselinje.

Har du ideer til en efterskole med en talentfuld danselinje, som vi skal besøge, er du meget velkommen til at kontakte os.

Mail: lene@talentakademi.dk
Se flere billeder fra vores danselinje på instagram.com/dtadans, og læs mere om optagelse på Dansk Talentakademi her: talentakademi.dk

Billeder er fra workshoppen på Hoptrup Efterskole. Billederne er taget af Heidi Hansen.