Igen i år en anderledes, men fantastisk Dimission hos Dansk Talentakademi:

Stort tillykke til afgangseleverne 2021

Lørdag d. 5. juni havde vi en fantastisk festlig dag, hvor vi hyldede og fejrede afgangseleverne på tværs af alle linjerne hos Dansk Talentakademi.

I alt 40 unge skulle vi tage afsked med efter 1, 2, 3 eller 4 år som en del af talentakademiet. Vi nød alle indslagene på scenen, hvor afgangseleverne havde forberedt sange, dansekoreografier, monologer, oplæsninger og taler.

 

Vi ønsker jer alle et stort tillykke og selvfølgelig held og lykke på jeres videre vej gennem livet. Leder Søren Taaning sendte i sin tale eleverne godt afsted bl.a. med disse ord:

 

– Mange unge stiller i dag sig selv spørgsmålet: Er jeg god nok? I sportens verden handler det ofte om at være nr. 1. Her i kunstens verden handler det om at være noget i kraft af den man er.

 

I kunsten er der ikke noget facit. Der er ikke kun én vej at gå. Der er tusind veje at gå i kunstens navn.

 

Hold fast i kunsten og dit eget udtryk, for du skaber dit eget shine og din egen succes. Hold fast i at forfølge det, der interesserer jer i nuet.

 

Her har I vist sårbarhed, har turde eksperimentere, er kommet tæt på hinanden og derfor har i herfra et unikt netværk, som I kan bruge fremover.

 

Se billeder fra den skønne dag herunder:

Tak for fotos:

Charlotte May Felsted Christiansen fra Musical & Teaterlinjen