Inspirerende besøg af tidligere elev

hej jeg hedder Carl og jeg går på designskolen i Kolding :)

Tirsdag d. 22. oktober havde vi en anderledes aften på skemaet i Huset for Kunst og Design med fællesspisning og besøg af Carl, som var elev på Kunst og Design-linjen ved Dansk Talentakademi fra 2015 til 2017.

Carl Sylvester Berg Madsen
Født i Vind 1997
Elev hos Kunst og Design fra 2015-2017

 

“Jeg er i gang med at færdiggøre min bachelor i design, hvor jeg beskæftiger mig med mode, med fokus på bæredygtighed og fænomenologi.

Rent praktisk arbejder jeg ud fra samlinger af digitalt og fysisk materiale, både som et konceptuelt valg og for miljøets skyld. Mine værker består typisk af kostumer, performance, tegning og tekst.”

Billedet er fra Carls ansøgning, da han søgte ind på Designskolen Kolding og viser et udvalg af hans værker fra tiden som elev hos Kunst og Designlinjen.

Hyggeligt møde og inspirerende oplæg
Det er altid en skøn oplevelse at hilse på tidligere elever igen. For nuværende elever er det inspirerende at høre om, hvilken vej andre har valgt at gå og hvordan de arbejder med og udvikler deres praksis.

Carl viste eksempler på sine designprocesser og fortalte om sin nuværende praksis:
“Det interesserer mig, hvordan genstande kommunikerer, og hvordan kroppen kan opfattes som en genstand eller skulptur, hvor beklædning ligger i samme spænd. Jeg leder efter min praksis et sted mellem kunst og design, både som et teoretisk rum og et niche-market.”