Makeover af Huset for Kunst & Design

Ombygning og ny udstilling i Huset for Kunst & Design

Huset for Kunst & Design slog i weekende dørene op for en særudstilling i nye rammer. Færchfonden har støttet kunsthallen med ombygning og nyt inventar, som er med til at fremtidssikre bygningen på Nørrebrogade i Holstebro. Det var altså både den nye udstilling og de ombyggede lokaler, som i lørdags modtog klapsalver!

I weekenden åbnede Huset for Kunst & Design deres nye særudstilling ‘Ve’ af Stense Andrea Lind-Valdan. Det gjorde de i nye rammer i kunsthallen, som er blevet ombygget og har fået et løft. Det er blandt andet HFKD’s biografsal og kunstbutik/café, som er blevet ombygget og udsmykket til at byde publikum velkommen.
Huset for Kunst & Design hører under Dansk Talentakademis linje for Kunst & Design. Eleverne har atelier i kunsthallens faciliteter og bliver ofte undervist af kunstnere fra hele, der udstiller i kunsthallen. Det er en stor styrke og gave for kunst & design linjen, at de kan arbejde på deres kunst og blive undervist i de inspirerende omgivelser – som nu har fået et løft.
Tusind tak til Færchfonden, som er med til fremtidssikre den kunsthallen i Holstebro. Færchfondenhar skrevet en artikel om Huset for Kunst & Design og ombygningsprojektet, som du kan læse her: https://lnk.dk/956e