Lasse Dein X DTA

Lasse Dein besøger Dansk Talentakademi

I tirsdags besøgte Lasse Dein Dansk Talentakademi for at afholde en workshop om satire, humor og kunst. Vi har spurgt ham, hvordan hans oplevelse har været? Og hvad han synes om et sted som Dansk Talentakademi?

 

I tirsdags besøgte Lasse Dein Dansk Talentakademi for at afholde en satire-workshop for elever og besøgende. Det var en aften fyldt med masser af grin og tankevækkende samtaler omkring satire og livet i den kreative og satiriske branche.
Lasse Dein delte ud af sine egne erfaringer med at vokse op i byen Bording og inderst inde drømme om et liv, hvor han kunne være kreativ, underholde og få andre til at grine. Og om hvordan det kan være svært faktisk at turde sige de drømme højt og gå efter dem.
Til workshoppen delte han redskaber til, hvordan man laver god satire, som betyder noget, og som er effektiv og vedkommende. Og så delte han sine erfaringer med at turde at “fejle”, følge sin mavefornemmelse og tage skridt i retningen mod en kreativ karriere.
Efter workshoppen var Christian Ravn fra Dansk Talentakademis filmlinje bag kameraet, mens han interviewede Lasse Dein om hans oplevelse med at være på DTA.  I videoen fortæller Lasse Dein om, hvad han synes om, at der et sted som Dansk Talentakademi for kreative unge. Og fortæller, at han selv ville have ønsket at have gået sådan et sted, da han var yngre.

Videoen er lavet af Christian Ravn, som er elev på filmlinjen på Dansk Talentakademi.

Musik: massobeats – honey jam: https://www.youtube.com/watch?v=HGMQbVfYVmI