DANSK TALENTAKADEMI PRÆSENTERER

Kunst Camp i uge 27 på Huset for Kunst og Design

Kunst Camp er en kreativ sommerskole i den første uge af skoleferien på Huset for Kunst og Design. Kunst Camp er for børn og unge i alderen 8 – 16 år, som gerne vil eksperimentere og udfolde sig kreativt og kunstnerisk i professionelle rammer.

På campen kommer du til at arbejde i professionelle værksteder og atelier sammen med en kunstner. Du behøver ikke have gået på billedskole for at være med, du skal bare have lyst til at lege og have det sjovt, eksperimentere og bruge din fantasi.

Du kommer til at undersøge og eksperimentere med mange forskellige materialer, teknikker og kunstneriske udtryk. Du får mulighed for at udfolde dig med tegning og maleri, collage, tryk, syning og vikleprøver.

Hver formiddag og eftermiddag serverer vi en forfriskning i pausen, madpakken til frokost skal du selv medbringe. Efter frokosten er der leg og fysisk udfoldelse, inden vi igen går i værkstederne.

Onsdag får vi besøg af multikunstner Cathrine Lervig, som vil klippe og folde figurer med os til en fælles installation.

Fredag eftermiddag afslutter vi ugen med en udstilling af børnenes eksperimenter og værker, hvor forældre, søskende og bedsteforældre er velkomne til fernisering kl. 14.00 – 15.00 på Huset for Kunst og Design, Nørrebrogade 1 i Holstebro.

Efter ferniseringen kan alle tage deres værker og produkter med hjem, som er fremstillet i ugens løb: net af genbrugsstof, trykeksperimenter klar til ophæng, skitsebog, klippede og foldede figurer, tegninger og malerier.

Rundvisning i Huset for Kunst og Design
Her kan du se videopræsentationen fra sidste års Kunst Camp, hvor to elever fra Kunst og Designlinjen viser rundt i Huset for Kunst og Design.

Datoerne i år er lidt anderledes, men det er stadig den første uge i skolernes sommerferie.

*SE VIDEO PÅ MOBIL – klik her
Musikkilde: Bensound.com

Hvordan er det at være på Kunst Camp?
Til sidste års Kunst Camp blev der lavet en stemningsfuld, lille film i samarbejde med Holstebros kulturlaboratorie Lab-lab, hvor nogle af deltagerne fortæller om, hvad de har lavet i ugens løb.

Se videoen på Lab-labs Facebook-side.

Praktisk info

Alder:    
8 - 16 år

Hvornår:   
29. juni - 3. juli 2020 kl. 8.30 - 15.00

Hvor:  
Huset for Kunst og Design, Nørrebrogade 1, 7500 Holstebro

Pris:    
950 kr. inklusive materialer + forfriskninger

Tilmelding:
Gå til tilmelding - klik her

Tilmeldingsfrist:   
22. juni 2020

Undervisere:
Professionelle designere og billedkunstnere og elever fra DTAs Kunst og Designlinje vil være værkstedsassistenter.

Arrangør:   
Dansk Talentakademi

Praktisk:   
Vi følger de vedtagne retningslinjer.
Husk madpakke og tøj, der må blive beskidt.

For yderligere info: 
Kontakt Lotte Kjær på mail lotte@talentakademi.dk eller tlf. 61 75 96 95