Danseelever fra Dansk Talentakademi danser med professionelle dansere fra Black Box Dance Company

Elever med i professionel danseforestilling

Torsdag den 8. november havde Black Box Dance Company femårs jubilæum. Det blev fejret i Musikteateret i Holstebro for et udsolgt publikum.

Black Box Dance Company fremviste forskellige uddrag af nationale og internationale forestillinger, som kompagniet har produceret i løbet af deres fem år. Det var et fantastisk internationalt repertoire på højt niveau med kunstnerisk nerve og passion.

På scenen dansede også fire danseelever fra Dansk Talentakademis danselinje ved siden af de professionelle Black Box-dansere. Dansk Talentakademis dansere deltog i forestillingen, fordi de i 2017 havde medvirket i forestillingen Carmina Burana koreograferet af den sydafrikanske koreograf Melody Putu for Black Box Dance Company.

Dansk Talentakademi har et stærkt samarbejde med Black Box Dance Company, som gavner dansemiljøet på akademiet ubeskriveligt meget. Det var en fantastisk mulighed for de fire dansere fra Dansk Talentakademi at være på scenen med de utroligt dygtige og professionelle dansere fra Black Box Dance Company. Samarbejdet er helt unikt, og det er en mulighed, som kun dansere fra Dansk Talentakademi har mulighed for at opleve.

Dansk Talentakademi ønsker Black Box Dance Company stort tillykke med jubilæet, og vi siger samtidig mange tak for et fantastisk givende samarbejde med en lys, stærk og inspirerende fremtid!