Artist talk på Dansk Talentakademi med Knud Romer

Artist talk: Knud og kunsten

I onsdags var både elever, undervisere og besøgende samlede på Dansk Talentakademi til en spændende artist talk med debattør og forfatter Knud Romer. Han talte om kunst, litteratur og samfundet i dag og delte ud af sine erfaringer som kunstner

På Dansk Talentakademi kunne man i onsdags deltage i en interessant kunstnersamtale med den prisvindende forfatter og debattør Knud Romer. Her var både undervisere, elever og gæster vidner til et helt særligt oplæg af den kendte kunstner, som handlede om hans syn på kunsten, litteraturen og samfundet i dag. Han fortalte om sit eget liv i et kunstnerisk fag, om sine udfordringer og glæder og delte erfaringer og gode råd om at skabe sig en karriere som kunstner.

Knud Romer (f. 1960) er tidligere reklamemand og arbejder i dag som debattør og forfatter. Han debuterede med romanen “Den som blinker er bange for døden” (2006), hvor han genbesøger barndomsbyen Nykøbing i erindringen. Hans seneste roman “Pigen i Violinen” handler om en ung violinist, der fanges i en verden af ubarmhjertig disciplin og en indre længsel om at udtrykke sin kunst. I hans bøger er det gennemgående, at han er interesseret i at udforske den egn og historie, som har formet ham som menneske.

Se billeder og video fra et hyggeligt arrangement herunder: