Dansk Talentakademi inviterer til:

Afskedsreception for Søren Taaning mandag d. 29. august kl. 15.30 - 16.30 i Campus

Fra leder af Dansk Talentakademi til rektor hos Det Jyske Kunstakademi:

Vi håber, at kolleger, samarbejdspartnere, nuværende og tidligere elever vil hjælpe os med at sige ordentligt tak og farvel, samt held og lykke til Søren Taaning ved en uformel reception hos Dansk Talentakademi, Helgolandsgade 26 i Holstebro.

Send gerne tilmelding til:
kontor@talentakademi.dk

 

Pressemeddelelse på vegne af Dansk Talentakademi og bestyrelsen d. 4. august 2022:

 

Dansk Talentakademis leder bliver ny rektor på Det Jyske Kunstakademi

 

Det Jyske Kunstakademi har ansat Dansk Talentakademis leder Søren Taaning som ny rektor, hvor han tiltræder den 1. september. 

 

 

Søren Taaning har været med i Talentakademiet siden den spæde start i 2005, hvor han startede linjen for Kunst & Design. Siden 2016 har han som leder af Dansk Talentakademi stået i spidsen for udviklingen af den fælles platform for de seks kunstneriske linjer og opstarten af Talentakademiets Campus- og bomiljø.

 

Bestyrelsesformand ved Dansk Talentakademi, Michael Christiansen, sætter ord på nyheden:

 

”På bestyrelsens vegne vil jeg ønske Søren Taaning tillykke med det nye job. Som rektor for en af Talentakademiets aftagerinstitutioner kan han nu selv se frem til at få glæde af de kunstneriske talenter, som Talentakademiet sender videre,” siger bestyrelsesformand Michael Christiansen og fortsætter:

 

”Vi er kede af at miste Søren Taaning, som har betydet meget for opbygningen af organisationen, hvor han har haft en helt afgørende rolle i udviklingen af den. Vi vil nu starte afsøgningen med at finde en ny leder, og vi glæder os i den forbindelse over, at der er et solidt fundament med dygtige medarbejdere at bygge videre på.”

 

 

Om Dansk Talentakademi: 

Dansk Talentakademi tilbyder kunstneriske grundkurser på linjer for Dans, Film, Forfatter, Kunst & Design og Musical & Teater, samt Musik i samarbejde med MGK MidtVest ved Holstebro Musikskole.  

 

Hos Dansk Talentakademi møder unge andre ligesindede i et unikt kunstnerisk og socialt miljø med tæt sammenhold og samarbejde på tværs af linjerne. Skolen tiltrækker mange tilflyttere fra nær og fjern, som bliver en del af et trygt bofællesskab i Talentakademiets Campus og lejligheder.  

 

  • Dansk Talentakademi blev etableret i 2010. 
  • I april 2018 blev det nye Campus indviet og officielt åbnet. 
  • Der er ved skoleårets start august 2022 tilmeldt 140 elever fra hele landet.  
  • 50 af dem bor i Talentakademiets bomiljø i Campus eller i lejligheder i byen. 
  • Talentakademiet er desuden en af de bærende kræfter i det unge, kulturelle iværksættermiljø ”ShowUP”, som bl.a. står bag ungefestivalen OFF TRACK.