Forfatterantologi 2022

Årsafslutning på Forfatterlinjen med udgivelse af egen antologi

Forfatterlinjen udgiver hvert år en antologi med elevernes tekster. Det er et større arbejde, hvor eleverne oplever hele forløbet med at skrive og redigere en tekst, til den bliver klar til tryk. Linjen har haft workshop med grafisk designer og illustrator, Bine Jo Mortensen, som har undervist og inspireret holdet henimod antologiens endelige visuelle udtryk.

I forbindelse med afrunding af året på Forfatterlinjen inviterede vi grafisk designer og illustrator, Bine Jo Mortensen, til at komme og hjælpe med inspiration til og opsætning af holdets tekst-antologi.

Vi tegnede og skrev med blæk, med både penne, grene og andet. Vi diskuterede titel, linjeafstande og typografi og fik masser af input i forhold til, hvordan man kan sætte tekst op, så den bliver både indbydende og læsevenlig.

Endelig blev der lavet en række bud på flotte forsider, holdet kunne vælge i mellem.

 

Billedgalleri fra workshoppen af fotograf Dennis Nederby

 

Workshop med BineJoMo Studio

Bine Jo Mortensen, har både en Master i Visual Design fra Det Kongelige Kunstakademi i København og en Master of Visual Culture, Art History, fra Københavns Universitet. Så med to masters, et kreativt sind og en masse markedsføringserfaring, er det en fantastisk kombination til at fremstille bæredygtige designløsninger. 

Bine har BineJoMo Studio og laver projekter inden for indretningsdesign, designrådgivning, grafik, emballage og digitalt design. Studiet er baseret på forskning, nysgerrighed, divergerende tænkning, humor, analytiske færdigheder og kærligheden til at udvikle nye koncepter, produkter og ideer til alle slags organisationer privatpersoner, NGO’er, små og store virksomheder. BineJoMo Studio er et kreativt og illustrerende designstudie i København.

Projekterne involverer illustrative og grafiske opgaver for små og store virksomheder nationalt og internationalt. For eksempel har BineJoMo har udviklet visuelle universer og designs for en række store og små virksomheder, bl.a. indretning for Experimentarium, brandguide til ECCO, kostumer og scenografi til Folketeateret, Live Art Drawing på Bremen Teateret, undervisning på Willumsens Museum og har tegnet på en sofa for Sofakompagniet.

Desuden har BineJoMo udstillet flere steder, bl.a. i Sverige og Danmark, deltaget i GraphicNow på Trapholt Kunstmuseum. Hun er også repræsenteret i bogen Art vs. Design og senest i BoligLiv, samt Elle Decoration. 

 

www.binejomostudio.dk
Instagram : @binejomo