Fremtiden efter en uddannelse hos Dansk Talentakademi?

Tre tidligere DTA-elever er blevet professionelle samtidsdansere

Flere elever fra danselinjen på Dansk Talentakademi vælger efter deres forløb på akademiet at starte på en professionel videregående danseuddannelse i samtidsdans. I år er tre tidligere DTA-dansere blevet færdiguddannede dansere med uddannelser fra Hamborg og Rotterdam. Vi ønsker Simone, Teade og Olivia stort tillykke!

I 2023 ser vi med stor begejstring tilbage på, at tre tidligere DTA-dansere er blevet færdiguddannede dansere med uddannelser fra CDSH i Hamborg og Codarts i Rotterdam.

Flere af vores elever vælger at starte på en professionel videregående danseuddannelse i samtidsdans, når de er færdige her på akademiet. For Simone, Teade og Olivia blev det i år, at de fik deres danseuddannelse i hus.

Det er en fornøjelse fortsat at følge deres dansekarriere og en stor glæde, når de kommer hjem forbi og underviser på akademiet her i Holstebro.

“ Det er fantastisk godt gået. Det kræver vedholdenhed udover det sædvandelige at gennemføre en uddannelse på det niveau, men også viljestyrke og mod at flytte til et helt andet land for at forfølge sin drøm. For ikke at tale om en usammenlignelig passion, kærlighed og motivation for sit fag, som dyrkes hver eneste dag på fuld tid fra morgen til aften – wauw. Vi er så stolte af jer og at I har været elever her hos os,” siger Lene Bonde, afdelingsleder for danselinjen på Dansk Talentakademi.

Kæmpe stort tillykke til:

 Simone Wenneberg – uddannet danser ved Hamborg Contemporary Dance School i juli 2023

Olivia Sommer Mortensen – uddannet danser ved Codarts i juli 2023

Teade Abma – uddannet danser ved Codarts i juli 2023

Foto credits:

Simone: 

Fotos: Shaghayegh Galeshialiabadi

Olivia:

Foto 1: Arash Nikkhah

Foto 2(dimission): Marion Paquet

Teade:

Foto 1: Arash Nikkhah 

Foto 2 (dimission): Marion Paquet