Det sker på Dansk Talentakademi

På Dansk Talentakademi afholder vi løbende forskellige events, workshops og åbne arrangementer. Følg med her på siden i vores aktiviteter.

Forløb på Forfatterlinjen

Forfatter-elever i ny, tværfaglig workshop-række ved Kunstteater

Eleverne fra Forfatterlinjen har gennem en spændende workshop-række arbejdet med karakterudvikling i et tværfagligt format baseret på teknikker fra kampsport, litteratur og teater.

Læs mere

Kom til Åbent Hus hos Dansk Talentakademi søndag d. 2. februar 2020

Kom til Åbent Hus hos Dansk Talentakademi søndag d. 2. februar. Du kan møde elever og ansatte og høre mere om, hvordan det er at være elev hos Dansk Talentakademi og hvordan vi kan hjælpe dig med at udfolde dit talent.

Læs mere

En af Nordeuropas førende koreografer

Anerkendte og prisvindende Tim Rushton underviste Danselinjen

Eleverne på Danselinjen fik en enestående chance for at blive undervist af en af Nordeuropas førende koreografer, da den anerkendte og prisvindende kunstner, Tim Rushton, besøgte Dansk Talentakademi og afholdte en gæste-workshop.

Læs mere

Improvisationer, iscenesættelser og inspirationstur

Elevprojekter i uge 42: Holstebro Museum, Hjerl Hede og New York

I uge 42 var elever fra linjerne Dans og Musical og Teater aktive i 3 projekter, hvor de fik lærerige oplevelser og afprøvet deres talent i vidt forskellige rammer: Ved genåbningen af Holstebro Museum, til levendegørelsen af efterårsferiens store gådeløb på Hjerl Hede og på studie- og oplevelsestur i New York.

Læs mere

Inspirerende besøg af tidligere elev

hej jeg hedder Carl og jeg går på designskolen i Kolding :)

Eleverne på Kunst og Design-linjen havde en anderledes tirsdag på skemaet med fællesspisning og et inspirerende besøg af tidligere elev, Carl S. Berg, som er i gang med sin bachelor på Designskolen Kolding.

Læs mere

I efteråret 2019 præsenterer Dansk Talentakademi

Kunst-værksted for børn

Dette efterår tilbyder Dansk Talentakademi over 2 lørdage Kunst-værksted, hvor børn mellem 8 og 16 år kan være med i det kreative værksted i Huset for Kunst og Design og blive undervist af professionelle i TEGNING og/eller TRYK.

Læs mere

Tværfaglig tirsdags-workshop d. 24. september kl. 17.00 - 20.30

Tværfaglig tirsdag med kunstnerne Chico Togni & Kadija De Paula fra Brasilien og Canada

Tirsdag d. 24. september er der tværfaglig tirsdags-workshop i Huset for Kunst Design kl. 17.30 – 20.30. Det er kunstnerduoen Chico Togni & Kadija De Paula fra Brasilien og Canada, som står for aftenens workshop-aktiviteter. Alle er velkomne til at deltage i workshoppen, men tilmelding er nødvendig.

Læs mere

141 elever, 55 nye elever og heraf 25 tilflyttere

Elevhold 2019/2020 er kommet godt i gang efter god opstartsuge

Mandag d. 12. august startede den store opstarts- og introuge på Dansk Talentakademi, hvor vi bød velkommen til elevholdet 2019/2020, som er det største, vi har haft. De 141 unge talenter har gennem en hel uge lært hinanden og deres linjer bedre at kende på kryds og tværs.

Læs mere