Det sker på Dansk Talentakademi

På Dansk Talentakademi afholder vi løbende forskellige events, workshops og åbne arrangementer. Følg med her på siden i vores aktiviteter.

I FORÅRET 2020 PRÆSENTERER DANSK TALENTAKADEMI

Kunst-skole for dig på 8 - 14 år

Som noget nyt tilbyder vi et forløb med Kunst-skole for børn og unge mellem 8 og 14 år over 8 torsdage kl. 16.30-18.30 i marts og april i Huset for Kunst og Design. Vi vil arbejde med forskellige billedkunstneriske- og design-temaer, såsom tegning, collage, syning, designprocesser, skulptur, m.m.

Læs mere

I FORÅRET 2020 PRÆSENTERER DANSK TALENTAKADEMI

Croquis-værksted for 14 år og op efter

I marts og april måned tilbyder vi Croquis-værksted i Huset for Kunst og Design. Croquis er en tegne- og malestil, hvor menneskekroppen, i form af en levende model, skitseres på nogle få minutter. Alle fra 14 år og op efter, der har lyst til at udfolde sig med croquis-tegning i værkstederne hos Huset for Kunst og Design i foråret 2020 er velkomne.

Læs mere

I FORÅRET 2020 PRÆSENTERER DANSK TALENTAKADEMI

Kunst-værksteder for børn og unge mellem 8 og 14 år

Dette forår tilbyder Dansk Talentakademi over 4 lørdage Kunst-værksted, hvor børn mellem 8 og 14 år kan være med i det kreative værksted i Huset for Kunst og Design og blive undervist af professionelle i TEGNING, COLLAGE og/eller KLIPPE-FOLDE-værkstedet.

Læs mere

Oplevelsesrig og inspirerende tur for Kunst & Designlinjen

2 dages studietur i København for Kunst & Designlinjen

Kunst & Designlinjen har været på en 2 dages studietur til København. Her kan du læse mere om turens program og se billeder fra de inspirerende oplevelser og møder.

Læs mere

Forløb på Forfatterlinjen

Forfatter-elever i ny, tværfaglig workshop-række ved Kunstteater

Eleverne fra Forfatterlinjen har gennem en spændende workshop-række arbejdet med karakterudvikling i et tværfagligt format baseret på teknikker fra kampsport, litteratur og teater.

Læs mere

Kom til Åbent Hus hos Dansk Talentakademi søndag d. 2. februar 2020

Kom til Åbent Hus hos Dansk Talentakademi søndag d. 2. februar. Du kan møde elever og ansatte og høre mere om, hvordan det er at være elev hos Dansk Talentakademi og hvordan vi kan hjælpe dig med at udfolde dit talent.

Læs mere

En af Nordeuropas førende koreografer

Anerkendte og prisvindende Tim Rushton underviste Danselinjen

Eleverne på Danselinjen fik en enestående chance for at blive undervist af en af Nordeuropas førende koreografer, da den anerkendte og prisvindende kunstner, Tim Rushton, besøgte Dansk Talentakademi og afholdte en gæste-workshop.

Læs mere

Improvisationer, iscenesættelser og inspirationstur

Elevprojekter i uge 42: Holstebro Museum, Hjerl Hede og New York

I uge 42 var elever fra linjerne Dans og Musical og Teater aktive i 3 projekter, hvor de fik lærerige oplevelser og afprøvet deres talent i vidt forskellige rammer: Ved genåbningen af Holstebro Museum, til levendegørelsen af efterårsferiens store gådeløb på Hjerl Hede og på studie- og oplevelsestur i New York.

Læs mere