En udviklingsplatform for unge kunstnere

Dansk Talentakademi klæder dig på til en kunstnerisk karriere. Vi arbejder med og understøtter dit specifikke kunstneriske udtryk.

Som elev får du en række grundlæggende faglige færdigheder. Både i forhold til den enkelte linjes kunstart, men også i forhold til dit personlige projekt.  Formålet er, at du som elev arbejder med kunstneriske processer, hvor du både agerer på baggrund af en kunstnerisk tradition og selvstændigt artikulerer og reflekterer over dit eget udtryk.

Dit forløb på Dansk Talentakademi skal afsluttes med et selvstændigt og selvdefineret projekt, der skal præsenteres til den årlige dimission.

På Dansk Talentakademi dyrker talentfulde unge deres kreative passion. Vores ambition er at give eleverne overblik, perspektiver og udfordringer, så de kan udfolde deres kunstneriske udtryk på højt niveau. Vi folder de kunstneriske fagligheder ud i en fællesfaglig ramme: Som elev lærer du både at agere på baggrund af en kunstnerisk tradition og reflektere over dit kunstneriske udtryk.

Billederne er taget af fotograf Ole Mortensen.

BO PÅ DTA- CAMPUS

Vil du bo i en af de 40 studieboliger på DTA Campus? Kontakt os og hør om priser, ledige studielejligheder og meget mere.

Kontakt

Pris

Det koster 2250 kr. i kvartalet at gå på Dansk Talentakademi.