Fornem gæsteunderviser i uge fem og seks

Mikael Helmuth underviser på Dansk Talentakademi

Skuespiller og instruktør Mikael Helmuth indtager Dansk Talentakademis Campus sammen med eleverne på Musical og Teaterlinjen.

Mikael Helmuth er gæstelærer på Dansk Talentakademis Musical & Teaterlinje de næste to uger. Når eleverne møder op til fællesdrama den 31. januar 2018, vil de alle få udleveret et manuskript, som skal danne udgangspunktet for den videre undervisning. Hvilket manuskript det er, er hemmeligt så eleverne ikke kan forberede sig på forhånd.

”Det er spændende at få undervisere udefra, især når man kender så meget til Helmuth familien i forvejen. Det er fedt at få forskellige sider af teaterfaget og se hvordan skuespillere arbejder med emnet på hver deres måde. Derudover bliver det også bare super spændende at fordybe sig mere i manuskriptudvikling, som jeg også synes er en vigtig del af teaterfaget” citat: Marlene Eriksen, elev på 1. årgang på M&T

Når eleverne så i den næstkommende uge alle har læst manuskriptet, skal de forholde sig analytisk til stoffet og på gulvet med forskellige øvelser, alle med udgangspunktet i det læste manuskript.

Mikael har mødt eleverne en enkelt gang før som gæstelærer tilbage i januar, her var emnet; nultekster.

Mikael Helmuth

Født: 19. december 1958

Familie: Søn af skuespiller Fritz Helmuth og balletdanserinde Agneta Segerskog. Far til Lea Helmuth og skuespiller Kristoffer Helmuth

Uddannelse: Skuespiller v. Statens Teaterskole 1986