Vil du
være en del
af DTA?

Kunne du tænke dig at vide mere om DTA?


Udfyld skemaet og sæt kryds ved dine interesser, så hører du nærmere fra os!

Forfatter
på Dansk Talentakademi


Forfatterlinjen (FGK) er et ambitiøst forløb til dig mellem 15-25 år, der skriver og gerne vil udvikle dig. Det er for dig, der har lyst til at arbejde med forskellige former for tekstproduktion og som gerne vil være en del af et inspirerende kunstnerisk miljø.

Forfatterlinjen tilbyder et tre-årigt forløb, men du kan også vælge at tage et eller to år. Forfatterlinjen har til huse på Holstebro Bibliotek, hvor der også er et skriveværksted, du kan benytte uden for undervisningen.  


Undervisning
Forfatterlinjen tilbyder undervisning på et højt niveau med både faste lærere og gæsteundervisere. På Forfatterlinjen er der ca. 40 undervisningsgange om året. Undervisningen foregår primært tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 16.15 til 19.30. Det er derfor muligt at følge en ungdomsuddannelse ved siden af.

Derudover vil der løbende være andre aktiviteter i DTA-regi, som du vil kunne følge.

Formålet med undervisningen er:
- at motivere og inspirere dig til at skrive
- at du bliver god til at læse egne og andres tekster
- at du får kendskab til litteratur og tekster i forskellige genrer
- at du udvikler dig kunstnerisk, fagligt og personligt
- at give dig mulighed for efterfølgende at blive optaget på en videregående uddannelse indenfor skrivekunst, journalistik, tekstforfatter eller som manuskriptforfatter m.m.

 

 

Undervisningen på forfatterlinjen foregår primært tirsdag, onsdag og torsdag fra kl.16.15 til 19.45.

Der sker lidt af hvert hos DTA
er det noget for dig?


01-11-2017 00:00:00

Skrivekonkurrence


Dansk Talentakademi lancerer en skrivekonkurrence for unge i alderen 15-22 år med temaet ”At være på landet”. Du kan fortolke temaet frit og skrive i alle genrer.

Se mere her

02-04-2017 00:00:00

Dansk Talentakademis
Campus
finder sin form


Vinderen af den afholdte konkurrence blev Cubo Arkitekter, der har skabt et campusprojekt med rammer til talentudvikling på højt niveau – som samtidig rækker ud mod og bidrager til byens liv.

Se mere her

10-11-2017 00:00:00

Internationalt samrbejde


Al Pacino, Steven Spielberg og Glenn Close. Det er nogle af underviserne på New York Film Academy, som Musical & Teater-linjen på Dansk Talentakademi har indledt et samarbejde med.

Se mere her