Bliv en del af et sprudlende, kreativt miljø

Som elev på Dansk Talentakademi har du mulighed for at bo i en af de lækre studieboliger i Campus.

Kommer du langvejsfra og vil gerne bo i Holstebro samtidig med, at du går på talentakademiet? Vi finder en bolig til dig; enten i campus eller en lejlighed i byen.

Lige nu er ca. 90 procent af de elever, der bor på campus tilflyttere til Holstebro. Der er netop nu få ledige dele-dobbeltværelser på campus – ring til os på 60 57 02 35 og hør mere.

Uanset om du vælger en bolig i campus eller en lejlighed ude i byen, så bliver du en del af et stærkt fælles miljø omkring talentakademiet og campus. Vi sørger for trygge rammer; vi har ansat en elev-koordinator og en campus-koordinator, der hele tiden er i dialog med eleverne og sørger for de optimale rammer for dig og din hverdag i Holstebro.

Prisvindende byggeri
Talentakademiets Campus ligger i hjertet af Holstebro og byder på 1820 nyopførte kvadratmeter, der fordeler sig på kollegieboliger, fællesområde og -faciliteter.

Bygningen er formet som en kube med nederste del let forskudt, nærmest som hvis man drejede den ene side af en rubiks-terning. Derved bliver den umiddelbart lukkede, kubiske form åbnet mod de omgivende bygninger og byrum, en åbning der også understreges af stueetagens glasfacade.

Indvendigt forskyder rum og etager sig i forhold til hinanden, hvilket er med til at understrege samspillet mellem husets mange aktiviteter.

Bygningen vandt i 2018 en arkitektpris.

Bygningen sammenfletter husets mange forskellige funktioner – bl.a. multisal, værksteder, opholdsrum og kollegieboliger – til et samlet levende og ungdommeligt indre miljø.

Besøg Campus

Du er altid velkommen til at få en rundvisning på Campus.

Skriv til info@talentakademi.dk eller ring til campus-koordinator Natasja på 60 57 02 35.

Værelser og priser

Værelseskategori og priser (inkl. forbrug og internet):

Enkeltværelse med eget toilet/bad, 14 m2 koster 2.265 kr.

Dobbeltværelse med toilet/bad, 20 m2 koster 1565 kr.

Dobbeltværelse som enkeltværelse koster 3130 kr.

Uddannelse

Du kan tage en 4-årig STX eller 3-årig HF, mens du går på talentakademiet.

Læs mere her.