Du er inviteret til show og bobler d. 12. april kl. 16

Show d. 12. april kl. 16: Former og Musik - et undersøgende rum af lyd, former og bevægelse

Du er inviteret til at komme på Campus d. 12. april kl. 16-17 og se et stemningsfuld show med et tværfagligt samarbejde mellem 3 linjer fra Dansk Talentakademi: Kunst og Design, Musik og Dans.

Kunst og Design-eleverne har gennem en periode arbejdet med eksperimentel formudvikling sammen med designer Agnes Bjerre.

Forløbet tager afsæt i intuitive tegneøvelser, som eleverne har udført på Musikskolen. Kunst og Design-eleverne har været på besøg hos Musiklinjens sammenspilshold, hvor de har tegnet musikkens lyde og energi. Skitserne er gennem draperingsøvelser blevet omsat til 3D showpieces, som vil blive undersøgt og fremvist af eleverne fra Danselinjen til musik af elever fra Musiklinjen.

Der vil være et lille glas bobler og mulighed for at mingle efter fremvisningen.
Arrangementet er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Agnes Bjerre beskriver forløbet således:

“Intuitive tegneøvelser til sammenspilsholdets musik. Vi lytter til musikken og tegner musikkens lyde, energi og flow. Transformation af visuelle 2D-undersøgelser til 3D-formundersøgelser. Vi laver hurtige tegneøvelser i stort format, hvor vi slår hjernen fra og bruger de tegnede streger til at klippe ud efter og til at drapere i papir.

Vi arbejder med henholdsvist stive og bløde materialer for at forstå, hvordan forskellige materialer kan være med til at skabe forskellige formudtryk. Abstrakte formundersøgelser på væg og gine. Hvor placerer vi formen på kroppen? Hvor meget er for meget? Hvor meget er for lidt? Udvikling af endelige showpieces, som kan opleves i et tværfagligt show på Campus i samarbejde med Musik og Dans, på DTA Campus 12.april kl. 16-17.”

Show på Campus

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Showet finder sted fredag d. 12. april 2019 kl. 16.00 - 17.00 på Campus.

Mød op hos os på:
Dansk Talentakademi
Helgolandsgade 24
7500 Holstebro