Kom og besøg os til Åbent Hus d. 28. november

Se, mærk og oplev om Dansk Talentakademi er det rigtige for dig

Kom på besøg søndag d. 28. november og mød medarbejdere og elever fra alle linjer. Vi byder alle interesserede velkommen og viser rundt i Campus, i undervisningslokalerne og i vores elevboliger. Bliv klogere på, hvad vi tilbyder og om det er noget for dig - og du må meget gerne tage familien med.

Vi anbefaler, at du kommer og er med fra kl. 12.00, men det er også muligt at komme på besøg senere i programmet. Vi serverer lidt forfriskninger i løbet af dagen til alle gæster.

Tilmeld dig nu. Vi glæder os til at se dig!

Videoen er produceret af Færchfonden i samarbejde med Dansk Talentakademi

Program for Åbent Hus-dagen:

 

Kl. 12.00 – ca. 14.00: Velkommen til Dansk Talentakademi   

Du bliver introduceret til vores kunstneriske og sociale miljø, hører om studielivet og vores bofællesskab og elever præsenterer deres linje.

Kl. 14.00 – 16.00: Rundvisning i Campus og i elevboliger og lejligheder     

Mød beboere og elever fra alle linjer og hør mere om, hvordan det er at bo i vores boligtilbud i Campus og i delelejligheder ude i byen.

Kl. 14.00 – 16.00: Mød linjerne

Besøg linjerne, mød lederen og eleverne. Der er aktiviteter på alle linjer og du er velkommen til kigge forbi den eller de linjer, du er interesseret i. Se vores lokaler, stil spørgsmål og få et lille indblik i hvordan undervisningen kan se ud.

OBS – her finder du linjerne, men vi skal nok vise vej på dagen:

  • FORFATTER, MUSICAL & TEATER, FILM og MUSIK* er i Campus på adressen Helgolandsgade 24, 7500 Holstebro.
  • DANS er på Balletskolens 1. sal på adressen Den Røde Plads 4, 7500 Holstebro med indgang gennem Hotel Royal.
  • KUNST & DESIGN er i Huset for Kunst & Design på adressen Nørrebrogade 1, 7500 Holstebro.

 

* Musiklinjen på Dansk Talentakademi er MGK – Musikalsk Grundkursus – der holder til på Holstebro Musikskole som en del af MGK MidtVest.

MGK i Holstebro samarbejder tæt med Dansk Talentakademi omkring projekter og lignende, samtidig med at elever fra MGK også er med i Dansk Talentakademis elevråd og har indflydelse på de muligheder de får fra akademiet.

Du kan møde MGK til Åbent Hus hos Dansk Talentakademi, men du kan også læse mere om MGKs optagelsesprocedure og orienteringsmøde i januar her hos MGK MidtVest.

 

Virtuel tour de Dansk Talentakademi

En lille gruppe elever lavede denne virtuelle rundvisning til vores online Åbent Hus under nedlukningen. Og selvom de gør det rigtig godt, er det bare en helt anden oplevelse at komme på besøg. Vi håber derfor, du har lyst til at besøge os og få en fornemmelse af hvad og hvordan Dansk Talentakademi er. Det skal mærkes og opleves.

 

 

OBS - HUSK CORONAPAS

Vi gør opmærksom på og beder alle møde op med et gyldigt Coronapas, som dokumenterer, at du er vaccineret, tidligere smittet eller testet negativ i henhold til de gældende retningslinjer. Hvis du føler dig sløj, vil vi bede dig om at blive hjemme.

Forhindret?

Har du ikke mulighed for at komme d. 28. november, holder vi endnu et Åbent Hus søndag d. 30. januar 2022, hvor du også har mulighed for at komme på besøg hos os.