Vil du
være en del
af DTA?

Kunne du tænke dig at vide mere om DTA?


Udfyld skemaet og sæt kryds ved dine interesser, så hører du nærmere fra os!

01-01-0001 00:00:00

Samarbejde med New York Film Academy


Al Pacino, Steven Spielberg og Glenn Close. Det er nogle af underviserne på New York Film Academy, som Musical & Teater-linjen på Dansk Talentakademi har indledt et samarbejde med.

I efterårsferien 2017 besøgte Dansk Talentakademi New York og deltog i en række workshops på det amerikanske akademi.

- Det var en stor oplevelse. De har både et stort og vildt set up, og det har været en kæmpe oplevelse for eleverne at få lov til at blive undervist her, fortæller Kim Harris afdelingsleder på Dansk Talentakademi.

Samarbejdet består i udveksling af erfaringer og undervisning. New York Film Academy er meget interesseret i den tværfaglige profil på Dansk Talentakademi, så et samarbejde et helt naturligt.

- Vi glæder os allerede til at få besøg af vores amerikanske venner og lave nogle helt exceptionelle gode workshops, når de kommer, siger Kim Harris.


New York 2_1

Der sker lidt af hvert hos DTA
er det noget for dig?


01-11-2017 00:00:00

Skrivekonkurrence


Dansk Talentakademi lancerer en skrivekonkurrence for unge i alderen 15-22 år med temaet ”At være på landet”. Du kan fortolke temaet frit og skrive i alle genrer.

Se mere her

02-04-2017 00:00:00

Dansk Talentakademis
Campus
finder sin form


Vinderen af den afholdte konkurrence blev Cubo Arkitekter, der har skabt et campusprojekt med rammer til talentudvikling på højt niveau – som samtidig rækker ud mod og bidrager til byens liv.

Se mere her

10-11-2017 00:00:00

Internationalt samrbejde


Al Pacino, Steven Spielberg og Glenn Close. Det er nogle af underviserne på New York Film Academy, som Musical & Teater-linjen på Dansk Talentakademi har indledt et samarbejde med.

Se mere her