Vil du
være en del
af DTA?

Kunne du tænke dig at vide mere om DTA?


Udfyld skemaet og sæt kryds ved dine interesser, så hører du nærmere fra os!

Om
Dansk Talentakademi


Dansk Talentakademi er Danmarks førende center for kunstnerisk talentudvikling. Alle uddannelser er struktureret som det statsanerkendte MGK og består af linjerne Musik (MGK), Kunst & Design, Dans, Musical & Teater og Forfatter.

Niveau

DTAs undervisning er på højt niveau. Uddannelserne fører eleven op til et niveau, som svarer til optagelsesprøven på den relevante længerevarende kunstneriske uddannelse, dvs. på fx Skuespilskolen, Kunstakademiet, Skolen for Moderne Dans, Forfatterskolen, Musicalakademiet eller et Musikkonservatorium. Mange af disse uddannelser er i dag samlet i Den Danske Scenekunstskole.

De 3-årige kurser udbydes i samarbejde med Holstebro Musikskole, Det Kgl. Teaters Balletskole Holstebro, Holstebro Kunstmuseum, Odin Teatret, Musikteatret Holstebro, Holstebro Bibliotek og Holstebro Kommune.

Alle talentakademiets uddannelser omfatter årsprøver, som skal bestås for at eleven kan fortsætte. 

Eleverne

Talentakademiets uddannelser henvender sig til unge mellem ca. 15 og 25 år. Aldersdispensation er dog mulig i visse tilfælde. De enkelte uddannelser optager hver ca. 10-15 elever om året.

Der er intet krav om forudgående uddannelse, men man skal bestå en optagelsesprøve eller gennemføre en optagelsessamtale for at blive optaget. (Se nærmere under den enkelte linie)

De enkelte uddannelser optager hver ca. 10-15 elever om året, og der er intet krav om forudgående uddannelse

Der sker lidt af hvert hos DTA
er det noget for dig?


01-11-2017 00:00:00

Skrivekonkurrence


Dansk Talentakademi lancerer en skrivekonkurrence for unge i alderen 15-22 år med temaet ”At være på landet”. Du kan fortolke temaet frit og skrive i alle genrer.

Se mere her

02-04-2017 00:00:00

Dansk Talentakademis
Campus
finder sin form


Vinderen af den afholdte konkurrence blev Cubo Arkitekter, der har skabt et campusprojekt med rammer til talentudvikling på højt niveau – som samtidig rækker ud mod og bidrager til byens liv.

Se mere her

10-11-2017 00:00:00

Internationalt samrbejde


Al Pacino, Steven Spielberg og Glenn Close. Det er nogle af underviserne på New York Film Academy, som Musical & Teater-linjen på Dansk Talentakademi har indledt et samarbejde med.

Se mere her