Vil du
være en del
af DTA?

Kunne du tænke dig at vide mere om DTA?


Udfyld skemaet og sæt kryds ved dine interesser, så hører du nærmere fra os!

Dans
på Dansk Talentakademi


 

Danselinjen under Dansk Talentakademi henvender sig til unge i alderen 15-25 år med talent for dans og med ambitioner om en videregående danseuddannelse. Det er ikke et krav, at man vil være professionel danser for at gå på uddannelsen, men det er et krav, at man brænder for dansen og vil træne på et højt og disiplineret niveau. Elverne skal envidere have interesse i at afprøve samarbejde med de andre linjer og på den måde få en chance for at folde deres egen faglighed ud. 

På Dansk Talentakademis danselinje vægtes et højt fagligt niveau med professionelle undervisere og motiverede unge, som er engagerede og passionerede omkring deres egen dans og dans som udtryksform. 

Hver elev får lov til at udvikle sig både fagligt, personligt og socialt i dansetimerne, på studieture, i forestillinger og igennem transfaglige projekter.

Eleverne udfordres via forskellige bevægelsessprog til at blive mere bevidste om deres egne muligheder inden for dansens verden og til at komme tættere på deres eget kunstneriske udtryk. På danselinjen lægges der vægt på forskellige faste hovedfag, som gør eleven klar til optagelse på de videregående danseuddannelser i Europa. Derudover bliver eleverne undervist af kompetente og udfordrende gæsteundervisere, som har et stærkt budskab i deres dans og koreografi.

På Dansk Talentakademis danselinje sigter vi mod at skabe selvstændige, kreative, teknisk stærke, reflekterende og nysgerrige unge dansere, som hviler i sig selv og tør følge deres drømme for fremtiden. 

Formål:

At give talentfulde unge mulighed for at udvikle deres evner inden for contemporary dans med henblik på optagelse på en videregående danseuddannelse Europa. 

At bidrage til de studerendes faglige og sociale udvikling.

At bidrage til at styrke og udvikle det eksisterende dansemiljø i Holstebro og Danmark.

Dans er et 3-årigt forløb og du skal forvente en gennemsnitlig ugentlig undervisningstid på 10-12 timer

Der sker lidt af hvert hos DTA
er det noget for dig?


01-11-2017 00:00:00

Skrivekonkurrence


Dansk Talentakademi lancerer en skrivekonkurrence for unge i alderen 15-22 år med temaet ”At være på landet”. Du kan fortolke temaet frit og skrive i alle genrer.

Se mere her

02-04-2017 00:00:00

Dansk Talentakademis
Campus
finder sin form


Vinderen af den afholdte konkurrence blev Cubo Arkitekter, der har skabt et campusprojekt med rammer til talentudvikling på højt niveau – som samtidig rækker ud mod og bidrager til byens liv.

Se mere her

10-11-2017 00:00:00

Internationalt samrbejde


Al Pacino, Steven Spielberg og Glenn Close. Det er nogle af underviserne på New York Film Academy, som Musical & Teater-linjen på Dansk Talentakademi har indledt et samarbejde med.

Se mere her